chociaz mogli darowac nam to ze czyta biblie bo to ma sie nijak do tego jaki byl na poczatku,
troche nieprawdopodobne jak dla mnie.
Jezus powoływał przestępców na uczniów, Ewangelia Łukasza.7,36-50.
Dla mnie nie ma tu nic nieprawdopodobnego! Twoje zdziwienie wzieło się z tąd, że przebywasz wyłącznie w odizolowanym gronie ludzi.
To wszystko.
W Ewangelii, masz odpowiedź!!!
FILM:
Na temat filmu nie zamierzam więcej dyskutować, chcę zwrócic uwagę, że zrobili se go jak chcieli, a Prawda jest Prawdą, i nie można nic powiedzieć bez osobistej znajomości Sama...
Pozdrawiam
dla twojej wiadomosci nie przebywam z ludzmi w ogole ;p lepiej sie czujesz? nie chodzi mi o biblie ani o wiare....chodzi mi o to ze gdybym byla taka jak on napewno nie zaczelabym czytac biblii, ok? to moje zdanie a tu jak zwykle ktos bedzie madrzejszy ... strach cokolwiek napisac....
no myśle że masz 16 lat. problem w tym że robienie podłych rzeczy w porównaniu do czytania bibli, a co więcej wypełniania nauk Jezusa, jest banalnym, wręcz prostackim postępowaniem którego bedzziesz się wstydzić wcześniej czy puźniej. Mieszkasz na marsie?
nie, na jowiszu.... wez nie komentuj bo nawet mi sie czytac twoich ''madrosci'' nie chce...radzilabym tez zajrzec do slownika..
na jowiszu to wytlumacza fakt ze niezyjesz wsrod ludzi, jak ci sie nie chce czytac, to na co zaczynasz temat drazyc, ty tez zajzyj do slownika, przynajmniej nie skompromitowala bys sie w swoim ostatnim poscie !
Pozatym:
to nie są żadne mądrości !. ty myslisz że jesteś wybranką bogow i że jestes tak niesamowita ze nie mogla bys sie mylic w swoich odczuciach. wiekszosc internautow tez tak mysli, hitler, stalin, oraz wiele innych historycznych postaci tez tak myslalo, tylko szkoda ze zakończyli swoje życie totalną porażką!
I skąd ty możesz wiedzieć co będziesz robiła/ albo co byś zrobiła gdyby?
Reprezentujesz swoimi wypowiedziami przeciętny poziom polskich internautów! Nic tylko pogratulować nieomylności, oraz tego że jesteś pępkiem świata, i wszyscy powinni skupić na tobie uwagę, bo jesteś najważniejsza, a twoje wielkie ego wykracza poza pojecie wielkosci. Po prostu GRATULUJĘ!!!
Pochwal się czym takim się zajmujesz niebezpiecznym lub ważnym, jak to ujełaś tam wyżej że niemogła byś tak jak Sam postąpić? co?
Czuję się fantastycznie,wręcz fenomenalnie, że zawsze mam okazje pisać z samimi ważnymi osobowościami, na forach, które są nieomylne, to coś nie prawdopodobnego, nieprawdaz?ja chyba też jestem jakimś wybrańcem!!!!!, Zdumiewające!!!!!, że mogę pisać z takimi ludzmi jak choćby nawet ty!!! Jestem pod wrażeniem ŁŁŁAAAŁĄŁŁŁŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŁŁŁAAAŁŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!