PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Kolejny durny amerykański film. Mordowanie na wesoło w wykonaniu dzieci. Czemu nie, przecież tego jeszcze nie było. „Kill Bill” w małoletnim wydaniu. Co tam robi Nicolas Cage?

oscar_4

tak, bo Cage ostatnio grywa wyłącznie w samych "perełkach", jak: zapowiedź, ghost rider, zły porucznik, next, skarb narodów 2, kult... :] kick-ass jest jednym z lepszych filmów w jakim ostatnio zagrał i o dziwo - nie jest w nim takim cierpiętnikiem z jedną miną, po oglądnięciu której mam ochotę popełnić seppuku :] co do reszty...to jest film na podstawie komiksu, jak do tego podszedłeś tak poważnie jak do filmów z życia wziętych to - gratuluje :]

ocenił(a) film na 8
error

Też nie przepadam za grą aktorską Cage'a ale w tym filmie wyszło mu to wybitnie dobrze.

ocenił(a) film na 8
kosmo1989

To nie jest film amerykański. Poczytaj trochę, zanim zaczniesz się wypowiadać.

ocenił(a) film na 2
sab1970

do bani jako komedia...raczej to dramat o tym jaki świat w 2010 roku jest beznadziejny:/

ocenił(a) film na 7
weronisia03

http://img.cda.pl/PV9vdnJac257MF8jYWc1LW9jMiZhZ2F9OmJjIjNjM31oYjh1ZmcxJD41NTpqdW dDPDIzOjE3MzI8MjNLMTM1Kj80MCEyNGJxxxxPw==/7ab51bc22abaa7bc63f3aeb8afb18355.jpg?b ig

użytkownik usunięty
sab1970

Nie, to film kazachski.

ocenił(a) film na 8

Moja siostra wie, jakiej produkcji jest ten film. Na zdrowie.

ocenił(a) film na 3
kosmo1989

Cage gra bardzo dobrze , a wtym filmie to sie vhyba pomylili angażując go w rolę Dużego Tatusia .

oscar_4

Szczerze mówiąc to się zgadzam. Ta dziewczynka wymordowała tylu bandytów, że aż zrobiło mi się ich żal. Pomijając oczywisty idiotyzm tego wszystkiego to trzeba przyznać, że pomysł jest orginalny.

ocenił(a) film na 3
generaljack

orginalnie beznadziejny

ocenił(a) film na 10
hate_91

Dla mnie ten film jest świetny i komentarze pseudo-krytyków mnie nie ruszają

ocenił(a) film na 3
tysonek22

to samo ja :Dla mnie ten film jest denny i komentarze fanów jaki to on nie śmieszny mnie nie ruszają .