PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

08/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry film jak na kino dla niezbyt wymagających widzów. Mi osobiście się podobał,
chociaż zdziwiła mnie przemoc pokazana w filmie, szczególnie w wykonaniu bodajże
11letniej Hit-Girl. Trochę film przez to traci, szczególnie gdy widnieje przy tytule napis
komedia. No ale to moje zdanie. Pozdro.

ocenił(a) film na 10
Darek00

Martwi??? Właśnie czegoś takiego chyba jeszcze nie było i to mnie kompletnie rozłożyło na łopatki. A o psychę tej dziewczyny się nie martwię, jeśli zdecydowała się zagrać taką rolę (i jej starsi nie mieli nic przeciwko) to nie widzę problemu. Film absolutnie zajebiaszczy.

ocenił(a) film na 10
kamil_u7

A jeśli chodzi o jej wiek to 10 lutego skończy 13 lat, więc wg mnie nie ma przegięcia.

ocenił(a) film na 8
kamil_u7

ale w filmie gra jedenastolatkę a poza tym nawet jeżeli trzynastolatka to i tak lekkie przegięcie że zrobili z niej taką doskonałą ala "Nine". A jakbym oglądał film razem z moją 7 letnią córką?? No Nieźle :)

ocenił(a) film na 10
Darek00

Myślę, że każdy odpowiedzialny rodzic powinien obczaić trailer przed seansem ze swoją pociechą;) Ale faktycznie powinno być jakieś ostrzeżenie przed "explicit violence and gore scenes";)