PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Film był słaby. Z tym się nie da nie zgodzić. Wszystko zapowiadało się w porządku, ale przemoc była zbyt przerysowana i nierealistyczna. Nie można oberwać kastetem w łeb i nie kitnąć/zemdleć. Albo mafia pokazuje się w filmiku w necie? Przecież to śmieszne. Kick-Ass powinien zostać nieudacznikiem, a bardziej wyeksponowani powinni być Hit Girl i Big Daddy. To oni tu grali główną rolę. A film ratuje tylko Chloe. Na razie dziecko, ale widać, że umie grać. Ona dużo jeszcze pokaże.

szogun

"Z tym się nie da nie zgodzić." - wow, cóż za wybitna tolerancja, będą z ciebie ludzie :P

A co do tej dziewczynki - na razie pokazuje niezły poziom, bo jest dzieckiem. Niewiele to mówi o jej przyszłości. Wystarczy zobaczyć Dakotę - mała gwiazdka, która jest teraz aktorskim zerem, bo dorasta.

ocenił(a) film na 8
szogun

W którym filmie czy grze jest tak realistycznie że po 1 ciosie człowiek mdleje?Jakby tak wszyscy podczas akcji tracili przytomność to nie byłoby żadnej akcji.Przerysowany to jest może crank 2 a nie kick ass.Właśnie to jest w tym filmie fajne, że młody chłopak postanawia walczyć ze złem na swój sposób.Oczywiście że robił głupio ale odważnie.Nie był wyszkolony, wytrenowany specjalnie do walki ale na swój sposób sobie radził.Każdy tak może.Z reguły jednak jest tak że Ci silniejsi są źli...
Ktoś im powinien po prostu czasem Skopać DUPĘ!!

KICK ASS!

szogun

"Film był słaby. Z tym się nie da nie zgodzić."

A ja się nie zgadzam i film jest dla mnie niemalże arcydziełem. Oceniam go 9/10 i dodaję do ulubionych. I co teraz?

szogun

Nic tak mnie nie irytuje jak ludzie wyrażający swoje zdanie jakby to była jakaś prawda objawiona (tak, to do ciebie szogunie)