PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Właśnie obejrzałem ten film. Wszedłem na filmweb patrze a tu taka krytyka, od razu założyłem konto na filmweb żeby opisać moje wrażenia. Film może nie był najlepszy jaki widziałem ale wydaje mi się że nie był bardzo zły. Jak dla mnie za dużo efektów specjalnych ale ogólnie nie jest źle. Trochę akcji, trochę fabuły, ogólnie to dobra była historia rodziny tej małej dziewczynki . wiem że mnie teraz zjedziecie ale w Polsce jest przecież wolność słowa więc możecie :P pozdro

ocenił(a) film na 8
Soldier13

Nie przejmuj się, skoro jesteś nowy, to powiem Ci, że na Filmwebie przy prawie każdym filmie dominują negatywne opinie, to zwykłe trolle plujące żółcią na cokolwiek. Tymczasem, ja obejrzę ten film móc go sobie subiektywnie ocenić.

Soldier13

Jak dla mnie film był lepszy niż się spodziewałem, chciało się go oglądać.

ocenił(a) film na 8
slaff

Popieram. Dobra rozrywka. :)

ocenił(a) film na 7
Krolik_2

niezle sie ubawilem:D a opinie no coz... czasem az zal sie robi jak sie czyta... ale kazdy ma swoje zdanie i mozliwosc wypowiadania sie:D film niezle zryty ale humor sie poprawia po obejzeniu... Leon zawodowiec to to nie jest ale z zalozenia nie mial byc pewnie:) mysle ze 6-7/10 to dobra ocena:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
DarKul

A moim zdaniem to jest najlepsza komedia tego roku i dałem 10. w końcu jakaś ciekawa historia o bohaterze który sam chce nim być i to nie jest jakaś beznadziejna parodia super bohaterów jak to wcześniej bywało i tego się spodziewałem a tu szok. film wypas