PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Powiedzcie mi drodzy użytkownicy skąd są głosy na ten film skoro jeszcze nie było premiery? Rozumiem, że większość z was wybiega daleko w przyszłość ale aż tak? I pozdrowienia dla ludzi "z gustem filmowym", którzy komentują film po opiniach innych bądź też bazujących na plakacie. I wielkie przeprosiny dla ludzi "kulturalnych", których wyraz ZAJEBISTY na plakacie razi w oczy.

ocenił(a) film na 8
lgiovanni

Bo widzisz to są tak zwane TROLLE albo dzieci neo, które musiały we wczesnym dzieciństwie doznać jakiegoś urazu i teraz to się objawia wkur.....em ludzi na forach internetowych.( dobrym przykładem takiego czegoś jest użytkownik o nicku 666wszechmocny666 )

ocenił(a) film na 8
Yordi

@Yordi
Lepiej przestań, bo troll czuwa i tutaj też nas dopadnie swoimi "ciętymi" gimnazjalnymi ripostami, okraszonymi oczywiście rynsztokowym słownictwem.
Co do filmu, to na pewno większość nie widziała, bo premiera w USA oraz w większości innych krajów, w tym w Polsce, jest przewidziana na 16 kwietnia, czyli za trzy dni. W sieci też nie ma jeszcze żadnego, nawet najpaskudniejszego cama, więc zapewne oceniają po trailerze.
Film jest zacny. Byłem w kinie w ten weekend (Irlandia) i nie żałuję wydanych pieniędzy. Nie wydaje mi się natomiast, żeby tyle ocen wystawili sami tylko Polacy, mieszkający na wyspach brytyjskich. Chyba że... ;)

sab1970

jest przecie wolność słowa, każdy może wyrażać swoje zdanie. należy szanować opinię innych o filmie!!

ModeratorMocy

Jak narazie to trolujecie Wy piszac glupoty... w UK film jest od miesiaca w kinach w innych krajach od 1 kwietnia .... pozatym ponad miesiac temu byly premiery na targach komiksow w stanach ..i czy chcesz czy nie polacy fani komiksow ktorych stac jezdza tam... osobiscie byle kiedys na targach w LA .. wiec to ty Wy trolujecie

ocenił(a) film na 8
whiskas

Nie "od miesiąca", tylko od 26 marca. Wtedy film miał premierę w Londynie. Do miesiąca jeszcze daleko. Natomiast w Stanach był wyświetlany zaledwie na jednym festiwalu 12 marca, a to dlatego, że Vaughn nakręcił ten film za własną kasę i wyspy brytyjskie miały pierwszeństwo. W większości krajów europejskich pojawi się kinach dopiero jutro i pojutrze. 1 kwietnia wszedł chyba tylko w Izraelu. Ciekawe, ilu polskich fanów komiksów pojechało do Stanów na te targi i pokaz przedpremierowy filmu i potem natychmiast zagłosowało na FilmWebie? Na przykładzie dziesiątek filmów tutaj opisywanych doskonale wiadomo, że głosy lecą jak z rękawa na podstawie trailera. Więc zluzuj z wyzywaniem od trolli.

ocenił(a) film na 8
sab1970

Chyba że te 145 osób, które zagłosowały, to wyłącznie emigranci. To zwracam honor. Pozdro.

sab1970

napisalem od ponada miesiac z racji tego ze film byl pokazywany na konwentach fanowskich w USA z poczatkiem marca... kto jak kto ale powinines sie orientowac chyba ;)

lgiovanni

Nie wszędzie filmy mają premierę w takim samym terminie jak w Polsce... Ja widziałem film w Irlandii gdzieś z półtora tygodnia temu.

ocenił(a) film na 8
StupendousMonument

Przecież o tym właśnie mówię. Też widziałem go w ostatni weekend w Carlow, ale oceny tu nie wstawiałem. Więc ile osób zza granicy mogło wejść na tę stronkę i ocenić film? W sumie może i 145 by się uzbierało.

ocenił(a) film na 8
sab1970

14 byla przedpremiera w Heliosie.. 15 (dzisiaj) bedzie kolejny pokaz.. wiec troche glosow moglo przyjsc 14ego.. ale.. "troche" ich za duzo i za wczesnie juz tu bylo.. :/

ocenił(a) film na 8
lgiovanni

Również nie lubię oceniających jeszcze przed premierą, ale tak się składa, że Kick-Ass'a w repertuarze pewnego kina widziałem już w zeszłym tygodniu i w tym również jest, także głosy uzasadnione.

ocenił(a) film na 8
malin_00

Hej, a nie był to przypadkiem repertuar na przyszły tydzień? ;)

ocenił(a) film na 8
sab1970

Nie. Multikino Warszawa Ursynów. Dziś również jest.

ocenił(a) film na 8
malin_00

W to spoko. Nie sądziłem, że gdzieś w Polsce puszczą to wcześniej. Pozdrawiam i polecam film.

ocenił(a) film na 8
sab1970

*A to spoko. (nie ma opcji edytowania postów)

sab1970

W Warszawie kick-ass jest od czwartku. W żadnym kinie ten film nie miał projekcji wcześniej. Nie wiem czy możliwym jest aby 150 Polaków z Irlandii poszło akurat na ten film ale cóż...

ocenił(a) film na 8
lgiovanni

Poszło, poszło. Nawet więcej. Nasza grupka liczyła jakieś osiem osób i oprócz tego sporo Polaków było na seansie, a to tylko jeden dzień, w jednym kinie w dodatku w niewielkim mieście. Polaków jest w Irlandii ok 200 tysięcy (może teraz trochę mniej), więc jeśli wziąć pod uwagę multipleksy w Dublinie, gdzie mieszka nas najwięcej i resztę miast + Irlandię Północną i Anglię, to film mogło obejrzeć dużo więcej, niż 150 rodaków. Pytanie: ilu chciało się wejść na FilmWeb i zagłosować?

ocenił(a) film na 10
lgiovanni

hm... z pokazów przedpremiaerowych? były przez 2 czy 3 dni. teraz już wchodzi do normalnej dystrybucji. o ile nie przesunęli jak innych....

adina_filmweb

Miejmy nadzieję, że nie. Chętnie obejrzę ten film, tylko nie wiem czy się opłaca wydawać pieniądze, więc co poradzicie? Warto iść na seans i obejrzeć, czy nie?

http://www.takeagift.pl/polecam:140279 zarejestrujcie się i wypełnijcie ankietę. Bless!

ocenił(a) film na 9
geralt2622

Przecież są pokazy przedpremierowe tumanie. Zamiast się wymądrzać warto by było sprawdzić repertuary kin.

Barfly

Śmieszny jesteś tumanie. Pokazy przedpremierowe były od 13 kwietnia więc
pokaż mi kino, w którym grali to wcześniej.