PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115573
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Świetna fabuła, swietna gra aktorska, dowcip, super efecty z przymruzeniam oka. Polecam go kazdemu byłem na nim i uśmiałem się do łez. (i think you crazy :P) a zresztą też chce być super bohaterem :P

ocenił(a) film na 4
gomez7890

Jeżeli uważasz kick -ass'a za film z dobrą fabuła to idz oglądaj disney chanell -.- tu fabuła jest denna nie śmieszna i daje 3/10

Sosnaa

sam jesteś denny film jest bardzo dobry

ocenił(a) film na 6
gothicwarrior

ok ale lekko niesmaczny, mala mscicielka to nie dla mnie

ocenił(a) film na 9
Sosnaa

denny to jest Avatar.
A Hit Girl była najlepsza ;p

ocenił(a) film na 8
Sosnaa

i to mówi człowiek który w ulubionych ma avatara i harego reportera.
jeszcze ktoś by pomyślał że znasz się na filmach... założę się nawet, że filmy oglądasz z dubbingiem albo z lektorem.
jak masz ze 14 lat to jeszcze byłbym w stanie zrozumieć twój gust filmowy

ocenił(a) film na 4
ERIC21

avatar mi sie spodobał poniewaz lubie dobre efekty specjalne a szczególnie w imaxie a harry potter to dlamnie wartosc sentymentalna ale jezeli lubisz tanie filmiki bez sensu to powodzenia i ogladaj kick-assa leszczu ; )

ocenił(a) film na 8
Sosnaa

Pogrążasz się swoją wypowiedzią - "...filmik bez sensu....leszczu..."
za 8 czy 9 lat, jak będziesz w moim wieku, może ci się wyrobi gust filmowy
póki co, oglądaj swoje spiderman'y, Xman'y, uczniów czarnoksiężnika czy Piłę i oceniaj je na 9/10

ocenił(a) film na 4
ERIC21

ale spoko zobaczyłem twoje filmy które oceniasz i jest ok masz dobry gust ale ja tez mam swoj i nie mowie ze mam ok. 40 lat tylko 19 i te oceny 9/10 zauwaz ze duza czesc filmow ma 9/10 bo porostu tak lubie oceniac ;)

ocenił(a) film na 4
ERIC21

aha i jeszcze sory ale mam w dupie uwagi kolesia który ocenił hannah montane na 9/10 i oznaczył jako ulubiony ;)

ocenił(a) film na 8
Sosnaa

Byłeś tak blisko odrobiny szacunku oraz normalnej i składnej wypowiedzi, ale tym dopiskiem, ostatecznie udowodniłeś, że jesteś gówniarzem.
Jeśli chodzi o Hannah Montana: gdybyś był bardziej bystry, zauważył byś odrobinę autoironii z mojej strony, na którą ciebie jeszcze nie stać.
zGOOGLEuj autoironie bo więcej już ci nie odpiszę.

ocenił(a) film na 4
ERIC21

spoko ale niezauwazyłem autoironi nara ide ogladac te swoje spiderman'y i xman'y a ty idz ogladaj cip-assa i hane montane ;p

Sosnaa

pomidor

ocenił(a) film na 8
Sosnaa

Disney Channel? Daj numer do dilera bo niezłe loty masz! :D

Sosnaa

pomidor

ocenił(a) film na 6
gomez7890

bardzo fajny. Marvel spotyka Świętych z Bostonu, Quentina T i Leona Zawodowca, tworząc wybuchową mieszankę dla osób ze specyficznym:) poczuciem smaku i humoru. Hit Girl - cudo:)

ocenił(a) film na 9
gomez7890

Jeden z lepszych filmów jakie ostatnio widziałem. Humor, akcja, efekty... nic ambitnego w kwestii fabuły mi nie przeszkadza, ten film jest dokładnie taki jaki powinien być. ZDECYDOWANIE NIE DLA DZIECI i ludzi gustujących w ambitnym kinie.