PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Miks elementów komediowych, sensacyjnych i kina akcji. Godna nagany postać 10-letniej dziewczynki, którą kochający tatuś zamienia w maszynkę do zabijania. Zabawa w zabijanie na ekranie, którą nam zaserwowano, to film pusty i bez głębszej treści. Do niczego!

ocenił(a) film na 1
abeks_filmweb

Dawno nie widziałam tak złego filmu. Nie jest to kino akcji, nie trzyma w napięciu. Nie jest komedią, bo nie śmieszy, "humor" jest żenujący. Jeśli film miał mieć jakieś przesłanie, to utonęło pod górą ludzkiego mięsa i krwi.

ocenił(a) film na 7
abeks_filmweb

"Zabawa w zabijanie na ekranie"
A czego spodziewałeś się po filmie zatytułowanym Kick-Ass?

ocenił(a) film na 6
GodFella

Pewnie romantycznej komedii :)

abeks_filmweb

Ktoś tu zwiastunów nie ogląda?

użytkownik usunięty
abeks_filmweb

Fajna prowokacja - lecz nie udana :)
Kolejny fan Melodramatów zawiódł się, gdy zobaczył sieczkę :)

ocenił(a) film na 8

"Godna nagany postać 10-letniej dziewczynki, którą kochający tatuś zamienia w maszynkę do zabijania."

To nie jest film dla dzieci tylko dla dorosłych i jest to ekranizacja brutalnego i kontrowersyjnego komiksu bez żadnych cenzorskich ograniczeń. Na szczęście.

ocenił(a) film na 9
sab1970

sab1970 dobrze gada ! Polejcie mu :-) Tylko nie jutro , bo prohibicja jest

ocenił(a) film na 8
Denis

Serio? Zrobili Wam prohibicję z powodu tej kata-strofy? Współczuję z całego serca. U mnie, na wyspie, na szczęście wszystko jest ogólnie dostępne. Pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 9
sab1970

a chmurę z pyłem wulkanicznym też macie? :-)

oraz ... przepraszam za offtopic ;-)

ocenił(a) film na 8
Denis

Hy, hy... odwołali jakieś loty z Dublina, ale z powodu awarii radaru, a nie chmury wulkanicznej. Chociaż loty przez UK i zachodnią Europę też zostały odwołane. Nie znam szczegółów. Również sorry za OT. Pzdr. :))