PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Porażka

ocenił(a) film na 3

Dobrze, że obejrzałem na kompie bo żal by mi było zmarnowanych pieniędzy na bilet.

Kolejne amerykańskie badziewie.
Poza kilkoma zabawnymi momentami ogólnie film jest drętwy i przynudza.
Wytrzymałem jakieś 2/3 na reszcie przysypiałem.

Nie polecam, strata czasu.

użytkownik usunięty
Borat

Zgadzam się.
Błagam powiedzcie, że to jakiś żart i że Nicolas Cage nie zagrał w takim [kiepskim] filmie. To musiał być jego brat bliźniak!

ocenił(a) film na 1

a czy on zagrał kiedyś w jakimś dobrym filmie ?
A co do Kick-Ass to 1/10 to za dużo ;/

ocenił(a) film na 2
Borat

Ten film to istny koszmar. Komiks calkiem niezly.

ocenił(a) film na 9
wujaszyna

to mi was żal panowie ! Film naprawdę dobry, a co się spodziewaliście po filmie o super bohaterach itp. jak nie lubicie takiego gatunku to nie oglądajcie...
wujaszyna widzę, że jestem fanem "Dracula - wampiry bez zębów" brawo

ocenił(a) film na 3
rafcio_100

Spodziewaliśmy się fajnej parodii i dobrej zabawy a wyszła nudna kicha

Borat

Chcesz parodii to obejrzyj tandetne Superhero Movie - film na waszym poziomie.

ocenił(a) film na 9
Witcher

no właśnie Witcher dobrze piszę- chcesz komedie na "waszym poziomie" Superhero Movie jest dla was

ocenił(a) film na 3
rafcio_100

Co oznacza "na waszym poziomie"?
Że niby ty jesteś na jakimś wyższym poziomie?

Ten film to typowa amerykańska popcornowa papka.
Nie możesz zrozumieć, że inni ten "cudowny" film o superbohaterze uznają za nic nie warte badziewie.

Borat

Kick-Ass to niezależny film brytyjski i z typową amerykańską popcornową papką nie ma nic wspólnego.

ocenił(a) film na 3
Witcher

produkcja: USA, Wielka Brytania :)
Ale równie dobrze mogliby go zrobić Chińczycy, co za różnica?

Nie chce mi się już dyskutować na temat tego gniota bo szkoda czasu.

Borat

Doedukuj się: http://wyborcza.pl/1,75480,7793552,Sponsorzy_sie_bali.html?as=1&startsz=x
i dopiero potem się wypowiadaj.

Z USA to ma on tyle wspólnego, że był częściowo kręcony w Toronto.

ocenił(a) film na 2
Witcher

he czytalem ten wywiad..i co z tego ze gosc zrobil go sam, skoro ten film jest mizerny. troche akcji bylo, fakt. komedi? moze raz sie usmiechnalem, przemocy ? ciut za duzo jak dla dzieci. muzyka? jakas byla ale zadnego zapamietanego kawalka, ktory by mi w ucho wpadl..sama historia dobra ale wg mnie zle opowiedziana. Rezyser sie mogl okreslic co chce pokazac, komedie z przekazem, dramat z akcja czy co ?
odemnie ma 2/10..ps a Cage cos ostatnio wszedzie jest, prawie jak Pudzian ;p

Don_Jaras

miałem z tobą podywagować, ale przejrzałem twoje oceny i widzę, że nie warto. Wolverine Geneza wyżej od X2??? V jak Vendetta, Odyseja kosmiczna, Milczenie owiec, Obcy - 8. pasażer Nostromo - 1-2/10?? :/

ocenił(a) film na 2
Witcher

Wybacz ze nie spelniam twoich oczekiwan..czemu mi na gust wjezdzasz ? Ze mi sie obcy nie podobal, albo ten vendetta..trudno, jakos ich nie trawie. a co do twoich ocen sie nie bede wypowiadal, twoja sprawa. nie chce glupiej klotni.

ocenił(a) film na 10
Borat

i to pisze osoba identyfikująca się z Boratem - badziewiem stulecia. Litości !

Borat

http://www.filmweb.pl/film/Kick-Ass-2010-489066/discussion/W+nadziei%2C+%C5%BCe+ ju%C5%BC+nikt+nigdy+nie+za%C5%82o%C5%BCy+tematu+w+stylu+%22Kick+Ass+-+bezm%C3%B3 zga+papka%22...,1425450

Borat

10/10 wspaniały film reżyser wydał pieniądze na niego dobrze TZN to on zapłacił za cały film więc papka pocornowa czy co tam pisałeś to nie jest tylko film niezależny