Dobrze, że obejrzałem na kompie bo żal by mi było zmarnowanych pieniędzy na bilet.
Kolejne amerykańskie badziewie.
Poza kilkoma zabawnymi momentami ogólnie film jest drętwy i przynudza.
Wytrzymałem jakieś 2/3 na reszcie przysypiałem.
Nie polecam, strata czasu.
Zgadzam się.
Błagam powiedzcie, że to jakiś żart i że Nicolas Cage nie zagrał w takim [kiepskim] filmie. To musiał być jego brat bliźniak!
a czy on zagrał kiedyś w jakimś dobrym filmie ?
A co do Kick-Ass to 1/10 to za dużo ;/
to mi was żal panowie ! Film naprawdę dobry, a co się spodziewaliście po filmie o super bohaterach itp. jak nie lubicie takiego gatunku to nie oglądajcie...
wujaszyna widzę, że jestem fanem "Dracula - wampiry bez zębów" brawo
no właśnie Witcher dobrze piszę- chcesz komedie na "waszym poziomie" Superhero Movie jest dla was
Co oznacza "na waszym poziomie"?
Że niby ty jesteś na jakimś wyższym poziomie?
Ten film to typowa amerykańska popcornowa papka.
Nie możesz zrozumieć, że inni ten "cudowny" film o superbohaterze uznają za nic nie warte badziewie.
produkcja: USA, Wielka Brytania :)
Ale równie dobrze mogliby go zrobić Chińczycy, co za różnica?
Nie chce mi się już dyskutować na temat tego gniota bo szkoda czasu.
Doedukuj się: http://wyborcza.pl/1,75480,7793552,Sponsorzy_sie_bali.html?as=1&startsz=x
i dopiero potem się wypowiadaj.
Z USA to ma on tyle wspólnego, że był częściowo kręcony w Toronto.
he czytalem ten wywiad..i co z tego ze gosc zrobil go sam, skoro ten film jest mizerny. troche akcji bylo, fakt. komedi? moze raz sie usmiechnalem, przemocy ? ciut za duzo jak dla dzieci. muzyka? jakas byla ale zadnego zapamietanego kawalka, ktory by mi w ucho wpadl..sama historia dobra ale wg mnie zle opowiedziana. Rezyser sie mogl okreslic co chce pokazac, komedie z przekazem, dramat z akcja czy co ?
odemnie ma 2/10..ps a Cage cos ostatnio wszedzie jest, prawie jak Pudzian ;p
miałem z tobą podywagować, ale przejrzałem twoje oceny i widzę, że nie warto. Wolverine Geneza wyżej od X2??? V jak Vendetta, Odyseja kosmiczna, Milczenie owiec, Obcy - 8. pasażer Nostromo - 1-2/10?? :/
Wybacz ze nie spelniam twoich oczekiwan..czemu mi na gust wjezdzasz ? Ze mi sie obcy nie podobal, albo ten vendetta..trudno, jakos ich nie trawie. a co do twoich ocen sie nie bede wypowiadal, twoja sprawa. nie chce glupiej klotni.
http://www.filmweb.pl/film/Kick-Ass-2010-489066/discussion/W+nadziei%2C+%C5%BCe+ ju%C5%BC+nikt+nigdy+nie+za%C5%82o%C5%BCy+tematu+w+stylu+%22Kick+Ass+-+bezm%C3%B3 zga+papka%22...,1425450