Wczoraj, w kinie puscili zwiastun tego zegoś. I na ekranie przez kilka inut widziałem dziecko strzelające do ludzi z prawdziwej broni. To jakis debilizm!!!
Nie dośc że Polskę od lat trawi plaga bezmózgich hiphopowców promujących przestępczośc, to jeszcze teraz na filmie superkilerami zostają dzieci.
Żenada i debilizm...
ten film to tylko komedia połączona z akcją.. nic więcej; te dziecko nie wyjdzie na ulicę z bronią w ręku i nie będzie zwalczać przestępczości, więc spokojnie.
lol nie wiedzialem, ze moherowe berety opanowaly rowniez filmweb. Wstyd mi za takich bezmozgich polaczkoF jakim jest autor tematu
To, że gość nie lubi filmów z przemocą, nie oznacza, że jest od razu bezmózgim moherem. Sam go oceniasz jak typowy moher:)
Bo ten film bedzie jednym wielkim debilizmem dla debilnych ludzi, najlepiej olac to gowno i sie nie przejmowac ta wszedobylska komercha, mozna sie pocieszyc faktem ze raz na rok powstaja przynajmniej jakies filmy z charakterem, dobre chociaz i tyle..
ludzie!!! ja nie mam nic do "filmów z przemocą", jak to ktoś tutaj ujął, ale dzieciak z bronią rozwalający wszystkich dookoła to już na prawdę przegięcie, debilizm i idiotyzm. kto w ogóle wymyśla takie filmy?? to są chorzy ludzie
Konwencja,kolego filmwebowcu,to taka komiksowa konwencja.I swoją drogą wolę by to jakiś dzieciak rozwalał wszystkich dookoła,niż nadęte drewniaki typu Seagala czy Lundgrena.