PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115573
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Wczoraj, w kinie puscili zwiastun tego zegoś. I na ekranie przez kilka inut widziałem dziecko strzelające do ludzi z prawdziwej broni. To jakis debilizm!!!
Nie dośc że Polskę od lat trawi plaga bezmózgich hiphopowców promujących przestępczośc, to jeszcze teraz na filmie superkilerami zostają dzieci.

Żenada i debilizm...

ocenił(a) film na 6
Sony_West

poluzuj sobie gume w majtach :)

ocenił(a) film na 10
wymiot

ten film to tylko komedia połączona z akcją.. nic więcej; te dziecko nie wyjdzie na ulicę z bronią w ręku i nie będzie zwalczać przestępczości, więc spokojnie.

ocenił(a) film na 8
Sony_West

aleś głupi :)

Sony_West

Wyjmij kij z tyłka, to tylko film na podstawie komiksu, do tego film dla dorosłych.

Sony_West

lol nie wiedzialem, ze moherowe berety opanowaly rowniez filmweb. Wstyd mi za takich bezmozgich polaczkoF jakim jest autor tematu

ocenił(a) film na 7
Pijany_Mistrz

To, że gość nie lubi filmów z przemocą, nie oznacza, że jest od razu bezmózgim moherem. Sam go oceniasz jak typowy moher:)

użytkownik usunięty
Sony_West

Bo ten film bedzie jednym wielkim debilizmem dla debilnych ludzi, najlepiej olac to gowno i sie nie przejmowac ta wszedobylska komercha, mozna sie pocieszyc faktem ze raz na rok powstaja przynajmniej jakies filmy z charakterem, dobre chociaz i tyle..

Sony_West

ludzie!!! ja nie mam nic do "filmów z przemocą", jak to ktoś tutaj ujął, ale dzieciak z bronią rozwalający wszystkich dookoła to już na prawdę przegięcie, debilizm i idiotyzm. kto w ogóle wymyśla takie filmy?? to są chorzy ludzie

ocenił(a) film na 7
MaTTi_OsTTi

Konwencja,kolego filmwebowcu,to taka komiksowa konwencja.I swoją drogą wolę by to jakiś dzieciak rozwalał wszystkich dookoła,niż nadęte drewniaki typu Seagala czy Lundgrena.

ocenił(a) film na 7
Sony_West

A niechaj i polskie dzieci pozabijają trochę przestępców, bezpieczniej będzie a i więzienia nieco odsapną ;)