PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Już po zdjęciach i zwiastunie mogę tak powiedzieć.
A ten plakat to chyba był robiony w paincie przez jakiegoś 10-latka, "zajebisty" ? "Rzucamy mięchem" ?
Plakat powinien chyba zachęcać, a nie odpychać, może dzieciakom uda się to wcisnąć (chociaż widzę, że film jest od 15 lat - helios), ale mnie nie.

ocenił(a) film na 10

Twój post jest odpychający; większej uwagi nie zasługuje Twoja wypowiedź, ani Twoja osoba. Żal mi takich osób, co oceniają książki po okładce (to takie przysłowie, żeby Twój intelekt nie ogłosił wszechobecnym, że ja tu o książce wspominam, a to forum filmowe).

Obejrzyj, zastanów się nad sobą, jak nadal nic nie pomoże, to pier*** się, ale tak totalnie zajebiś*** kilka razy czachą w blat stołu - powinno pomóc;

ocenił(a) film na 8

Zobacz film i oceń - trailery tak naprawdę nic nie pokazują. Szedłem do kina spodziewając się tępej komedii, ale realizacja przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Naprawdę warto się przekonać.

Bizon

Dokładnie, oglądając oficjalny trailer także nie byłem przekonany, plakat też jest taki sobie, ale film jest naprawdę zajebisty! 9/10, super zabawa, genialna ekranizacja komiksu!

użytkownik usunięty
Bizon

freepick - a mnie żal ciebie.
Czy ja oceniam książkę po okładce? Widziałem trailer i po prostu wiem, że film nie jest całkowicie w moim stylu, a że wspomniałem o plakacie, to już inna sprawa, wiesz jak kręcą cię teksty typu "zajebisty" no to chyba coś jest z tobą nie tak. Widzę, że kultury to też za grosz nie masz, ciekaw jestem ile ty masz lat.
I dodam jeszcze, że nie wystawiłem żadnej oceny. (W przeciwieństwie do większości nie wystawiam ocen bez oglądania filmu w całości lub w większej części)

ocenił(a) film na 7

To czy wystawiłeś ocenę czy nie, nie ma tu większego znaczenia, bo film dość arbitralnie określiłeś jako gniot. Dla mnie to wygląda na ocenę. A że postanowiłeś się z nami podzielić swoim niezbyt zrozumiałym gestem, to... nie wiem czego innego oczekiwałeś, friendo...

ocenił(a) film na 8

Trochę mi Cie szkoda. Ja też byłem negatywnie nastawiony na ten film. Myślałem że to będzie jakieś maksymalne g***o, totalnie poryte i bezsensu.
Wczoraj byłem na tym w kinie ze znajomymi. Wszyscy byliśmy tak pozytywnie zaskoczeni tym filmem jak nigdy. Film jest po prostu extra. Nawet kumpel którego ciężko przekonać do filmów, który studiuje w szkole filmowej stwierdził że to jest 'zajebisty' film.

Więc nie oceniaj filmów po trailerze i nie zakładaj takich głupich tematów żeby zwrócić na siebie uwagę - zupełnie nie potrzebnie.

"Zanosi się kolejny gniot..."
Zanim coś napiszesz,oejrzyj!!! (coś więcej niż plakat)

użytkownik usunięty
deeen

Zanim coś napiszesz - przeczytaj... coś więcej niż temat. ;p

ocenił(a) film na 7

''(W przeciwieństwie do większości nie wystawiam ocen bez oglądania filmu w całości lub w większej części) ''

Gest godny prawdziwego męża stanu.

ocenił(a) film na 10

REWELACJA , FILM REWELACJA ! :) CHYBA PRZEJDĘ SIĘ DRUGI RAZ :p W KINIE PRACUJĘ I POWIEM SZCZERZE ! FILM MA DUŻĄ OGLĄDALNOŚĆ :) POLECAM JAK NAJBARDZIEJ !

ocenił(a) film na 8
sonea8

Kto i ile wam płaci za takie chwalenie filmu?

ocenił(a) film na 7
laraaa2

kolega pewnie siedzi w dziale dystrybucji i próbuje uprawiać szeptany marketing ;)

ocenił(a) film na 7
Finalny_Odbiorca

Różnie bywa z tą dużą oglądalnością filmu w kraju.Ja np. we Wrocławiu,musiałem przyjść 2h później,bo na wcześniejszy seans się spóźniłem,a kiedy-mimo to-chciałem zakupić bilet,niewiasta zza lady poinformowała mnie,że seans anulowano,bo nikt się nie pojawił...