PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Wczoraj widziałem w kinie trailer. Pomysł w swej prostocie genialny - zwykły dzieciak uzależniony od historyjek o ludziach w trykotach postanawia sam zostać superbohaterem. Mam nadzieje że tego nie sknocą i nie zafundują teatrzyku efektów specjalnych tylko zabawny pastisz super-hero movies.

ocenił(a) film na 8
Barfly

polecam ci zapoznać się z komiksem, tu masz link do 5 zeszytów: http://www.grupa-cfc.pl/portal.php?id=7&p=16

ocenił(a) film na 9
Yordi

Dzięki za te linki kolego! Rzeczywiście komiks genialny, jedna z najlepszych historii jakie czytałem. Gdyby utrzymali film w duchu komiksowego "Kick-Ass" powstała by prawdziwa perełka.

Barfly

Film zapowiada sie bardzo dobrze, tylko Cage jako Big Daddy mi nie pasuje.

ocenił(a) film na 10
shen16

Komiks jest rzeczywiscie rewelacja, sam czytalem go swego czasu chyba ze dwa razy, wczoraj kumpel byl na przed premierze i stwierdzil ze film jest bardzo dobrze odzwierciedlony, czytalem ze nie wszyscy ta opinie podzielaja, ale coz kazdy ma inne odczucia, dzis jest drugi dzien przed premiery jestem ciekaw jakie beda opinie... ja planuje obejrzec niestety w niedziele:/

Barfly

i ja takze jestem zdania ze film bedzie zajefajny . Czekam na premiere . A pozniej licze na wasze opinie :)

ocenił(a) film na 8
azx13

Kur.... ;/ w Multikinie niema filmu ;/a tak na niego czekałem