PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

pierwsze 10 minut i wiało nudą, szkoda czasu na pierdoły takiego typu

wiemar7

Zgadzam się w pełni! (choć na 1/10 nie zasługuje) lubię filmy na podstawie komiksów i o komiksach ale ten ten to porażka, gra Cage'a nie komentuje szkoda słów, zaś aktorka grająca Hit-Girl to dziewczę wyjątkowo irytujące swoją manierą i bufonadą, modliłam się kiedy film się skończy! 1:50 wyjęta z życia :/ ale to tylko moja opinia

Sorella_filmaniak

Twoje modlitwy zostały wysłuchane, film się skończył. Masz namacalny dowód istnienia Boga. A wszyscy czytający forum mają namacalny dowód na to, że Bóg nie jest sprawiedliwy i intelektu ani gustu nie przydzielił po równo. Ale cóż, takie kultowe produkcje jak dramat krawiecki "Nigdy w szyciu" czy thriller perfumeryjny "Tylko mnie wąchaj" też muszą mieć swoją widownię.

ciehom

Ja tu wyrażam moją opinię na temat filmu, mam takie prawo po to jest forum a Ty mi wyjeżdżasz z brakiem intelektu, sorry wodzu ale to raczej świadczy źle o Tobie. Koniec tematu. Pozdrawiam

Sorella_filmaniak

Również się zgadzam.

ocenił(a) film na 9
wiemar7

beznadziejni to wy jesteście!!!

adam_filmomaniak

to się nazywa cięta riposta :D pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
wiemar7

Chociaż nie jestem maniakiem filmów tego typu to muszę przyznac, że bije na głowę nie jeden film o "super bohaterach". Efektownie i ciekawie zrobiony. Nie wiem jak po 10 minutach można oceniac film ale to już nie mój problem. Film godny polecenia nie tylko dla komiksowych maniaków.

ocenił(a) film na 9
wiemar7

Ale na pisanie bzdetnych postów nie szkoda Ci czasu....

ocenił(a) film na 6
wiemar7

Uzasadnij swoją wypowiedź, napisz jakieś argumenty, bo jak na razie chyba nikt nie wziął twojego postu na serio. "pierwsze 10 minut i wiało nudą, szkoda czasu na pierdoły takiego typu" Jeżeli stosujesz polskie litery i przecinki to warto zacząć zdanie DUŻĄ literą i skończyć kropką.

wiemar7

hmm tak. Koncepcja filmu była dobra (oryginalna) ale już samo wykonanie trochę `kiczowate` i chaotyczne. Gdyby się lepiej postarali na pewno byłby hitem ;]

ocenił(a) film na 7
Czarnaa2

Zaskakujący , na plus
Kill Bill w wydaniu jedenastolatki powala.