Zgadzam się w pełni! (choć na 1/10 nie zasługuje) lubię filmy na podstawie komiksów i o komiksach ale ten ten to porażka, gra Cage'a nie komentuje szkoda słów, zaś aktorka grająca Hit-Girl to dziewczę wyjątkowo irytujące swoją manierą i bufonadą, modliłam się kiedy film się skończy! 1:50 wyjęta z życia :/ ale to tylko moja opinia
Twoje modlitwy zostały wysłuchane, film się skończył. Masz namacalny dowód istnienia Boga. A wszyscy czytający forum mają namacalny dowód na to, że Bóg nie jest sprawiedliwy i intelektu ani gustu nie przydzielił po równo. Ale cóż, takie kultowe produkcje jak dramat krawiecki "Nigdy w szyciu" czy thriller perfumeryjny "Tylko mnie wąchaj" też muszą mieć swoją widownię.
Ja tu wyrażam moją opinię na temat filmu, mam takie prawo po to jest forum a Ty mi wyjeżdżasz z brakiem intelektu, sorry wodzu ale to raczej świadczy źle o Tobie. Koniec tematu. Pozdrawiam
Chociaż nie jestem maniakiem filmów tego typu to muszę przyznac, że bije na głowę nie jeden film o "super bohaterach". Efektownie i ciekawie zrobiony. Nie wiem jak po 10 minutach można oceniac film ale to już nie mój problem. Film godny polecenia nie tylko dla komiksowych maniaków.
Uzasadnij swoją wypowiedź, napisz jakieś argumenty, bo jak na razie chyba nikt nie wziął twojego postu na serio. "pierwsze 10 minut i wiało nudą, szkoda czasu na pierdoły takiego typu" Jeżeli stosujesz polskie litery i przecinki to warto zacząć zdanie DUŻĄ literą i skończyć kropką.
hmm tak. Koncepcja filmu była dobra (oryginalna) ale już samo wykonanie trochę `kiczowate` i chaotyczne. Gdyby się lepiej postarali na pewno byłby hitem ;]