PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6727}
7,2 37 tys. ocen
7,2 10 1 36898
5,4 12 krytyków
Kickboxer
powrót do forum filmu Kickboxer

Życzę miłego oglądania :)

AdamBayern01

No Kickboxer bardzo fajny film ale Transporter jeszcze lepszy .

ocenił(a) film na 10
TRANSPORTER_filmweb

Na Polsacie ma być, tak? :)

AdamBayern01

Będzie bardzo miłe:) Kickboxer w całości bez reklam!!! Miodzio!!!:)

Gutek_CK

Transporter też w całości, z reklamami ale za to Frank Martin lepiej walczy od Kurta Sloane .

TRANSPORTER_filmweb

a co do stylu walki to bym się sprzeczał kto lepszy, poza tym tu nie ma co porównywać bo walczą zupełnie innymi stylami więc porównywanie nie ma sensu! Jeżeli by to był jeden styl to się zgodzę można dociekać kto lepiej walczy.

Gutek_CK

zawsze bez w TV1

AdamBayern01

Wreszcie bez reklam, miłego oglądanie kto jeszcze nie widział! A kto już widział to nie zaszkodzi obejrzeć jeszcze raz ;-)

Gubernick

nie no, widzieć widziałem jeszcze pamiętam z czasów VHS, oglądane codziennie po przyjściu ze szkoły. Ale milo wrócić do czasów młodości i zaraz robię popcorn bo już niedługo:) A Transporter też zacny film ale niestety przerywany 20 minutowymi reklamami, nie lubię tak oglądać filmów!!!

ocenił(a) film na 10
Gutek_CK

moja mama mówi, że zawsze oni przerwą w najlepszym momencie ;D

AdamBayern01

no bo tak jest!!! Nie wiem czy widziałeś jak leciał na tvnie film "300" i reklama była w tym momencie jak Leonidas wpierdzielał do dołu posłów perskich ze słynnym "This is Sparta!!!":)

ocenił(a) film na 7
Gutek_CK

Tong Po wlasnie rozwala filar w szatni kopniakami:D

ddddddombek

i teraz będzie walka

Gutek_CK

Reklamy w trakcie filmu to jeszcze pół biedy, przy tej poje... modzie na to, że zanim się zacznie jakiś program czy serial itd. to wcześniej już wszystko pokażą w skrócie.

AdamBayern01

dobrze że napisałeś adam :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

:) no i jak film? zajebisty jak zawsze? :D

AdamBayern01

zajebisty jak zawsze :)