PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6727}
7,2 37 tys. ocen
7,2 10 1 36898
5,4 12 krytyków
Kickboxer
powrót do forum filmu Kickboxer

Yeaah, jak Van Damme kopał i walił pięściami w przeciwników na ringu, to byłem wniebowzięty. Dzisiaj mnie to już tak nie rusza.

ocenił(a) film na 7
Thommy

Po filmach z Van Dammem oraz wszystkich częsciach rocky'ego człowiek miał ochote pójść na strych i podciągać się i robić pompki do upadłego do tego worek i ach miało sie te marzenia ;d...

drozdi1986

Dokładnie, zgadzam się z Tobą, po każdym seansie filmu z Van Damem człowiek dostaje niezłego kopa energii i zapału do ćwiczeń. No cóż w końcu jest on prawdziwym mistrzem w swoim fachu. Z tymże u mnie mimo, że mam już 21 lat ta zasada wciąż działa :) Nie dać się rutynie - to najważniejsze ;)

użytkownik usunięty
Hirutsugi

zgadzam sie z tobą ten film jest poprosty zajebisty dla mnie klasyk i do
tego jeszcze ta muzyka

ocenił(a) film na 10
Thommy

heh, a ja nadal tak mam :D

ocenił(a) film na 9
Maarcin

ja nadal uwielbiam:) jako mała dziewczynka kochałam filmy z super bohaterami typu batman oraz filmy walki. ich powtórki oglądam z wielkim sentymentem. nadal chętnie do nich wracam. 8/10 w kickboxerze zawsze emocjonowałam się i bałam się tong po ;p

ocenił(a) film na 9
Maarcin

ja nadal uwielbiam:) jako mała dziewczynka kochałam filmy z super bohaterami typu batman oraz filmy walki. ich powtórki oglądam z wielkim sentymentem. nadal chętnie do nich wracam. 8/10 w kickboxerze zawsze emocjonowałam się i bałam się tong po ;p

ocenił(a) film na 7
aga8975

No to masz niezłą schizę po Tong Po;))

Ja tego kolesia nawet pod słońcem Toskanii bym nie lubił:P

Thommy

Dla mnie już też takie filmy nie znaczą tyle co dawniej, ale akurat ten zawsze był i będzie ulubionym z nich.;)