PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Średni

użytkownik usunięty

Za dużo w tym filmie cukierkowości , za bardzo jest zrobiony jako bajka fantasy dla dzieci , gdyby był zrobiony w konwencji lekkiego horroru tak jak poprzednie części to może moze , za dużo w nim zbędnych scen , scena na lodzie w mieście przypomina mi film baśniowy Disneya dla najmłodszych.

użytkownik usunięty

Wole być synem hieny i szakala niż córką dziwki i alfonsa tak jak ty. Jak wogóle możesz wyzywać kogoś kogo nawet nie znasz głupia rozjechana cipo z małymi cyckami? Akurat film mi nie przypadł do gustu ponieważ jest za dużo w nim cukierkowości a jeżeli nie potrafisz tego dostrzec to nie moja wina że jesteś opóźniona. Mówisz że lepiej stul pysk kiedy starsi i mądrzejsi tu dyskutują. Jeżeli starsi i mądrzejsi w taki sposób dyskutują tak jak ty to najlepiej udaj sie jak najszybciej do psychitry i oby cie zamknęli na cztery spusty. Kolejna zakompleksiona gówniara która próbuje sie dowartościować.

ocenił(a) film na 9

jeżeli waszym jedynym zajęciem jest faczenie sie na starszych oboje macie zrytą psyche jesiotry . a tak w ogóle to najlepszy king kong jaki kiedykolwiek powstał niezła obsada a ja tam rzadnych cukirów nie widziałem fakt expozycja lekko przydługawa ale reszta debeściarska te walki z dinozaurami i naparzana z samolotami POZDRO fakujcie dalej siebie i swoich rodziców jesiotry ;P

ocenił(a) film na 9

jeżeli waszym jedynym zajęciem jest faczenie sie na starszych oboje macie zrytą psyche jesiotry . a tak w ogóle to najlepszy king kong jaki kiedykolwiek powstał niezła obsada a ja tam rzadnych cukirów nie widziałem fakt expozycja lekko przydługawa ale reszta debeściarska te walki z dinozaurami i naparzana z samolotami POZDRO fakujcie dalej siebie i swoich rodziców jesiotry ;P

użytkownik usunięty

Zauważ sparky że to ON zaczął mnie od tak wyzywać , więc twoje twierdzenie "oboje macie zrytą psyche jesiotry" jest nieadekwatne do sytuacji i równie dobrze ja moge powiedzieć że ty masz zrytą psychike bo sie wtrącasz w nie swoje sprawy , no chyba że jak ktoś cie bezczelnie obraża to skulasz uszy i uciekasz?

ocenił(a) film na 9

chcialbys...ale twoje teksty swiadcza jedynie o twojej infantylnosci trzeba bylo ja wykpic i sie nie przejmowac albo wyrazic swoja opinie o niej w bardziej cywilizowany sposób POZDRO

użytkownik usunięty

oko za oko albo on mnie albo ja jego proste , a gadki umoralniające nic nie dają - z życia wzięte , jak dostanie po mordzie taki cwaniaczek to na drugi raz sie zastanowi co i do kogo mowić - mowie tu ogolnie nie tylko o nim , no chyba że ty uciekasz i mowisz że tak nie wolno? , przecież by cie wyśmiał.

ocenił(a) film na 9

fajnie ale faczenie sie na forum nic nie da oczywiście na zywo to by juz byl zamkniety w gipsie ale to co innego bo inaczej reaguje na zywo a inaczej tutaj bo tu nie moge mu dowalic a tam no coż...

ocenił(a) film na 10

Scorpion - WOW, jestem pod wrażeniem twojej życiowej filozofii, głupi gówniarzu z blokowiska. Chcesz mnie spróbować "pobić"? No ok, moje GG to 1656736, czekam na ciebie, mój ty brutalu, umów się ze mną i mnie pobij ;-)