PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

10/10

ocenił(a) film na 10

dla mnie świetny, jeden z lepszych filmów ostatnich lat
świetnie się ogladło, bo przeciez o to chodzi
a malkontentom kij w ryj

phil_anselmo

Choc moja ocenka jest nizsza to uwazam,ze masz racje:swietny!!!Przekonałam sie do niego choc przed seansem miałam mieszane uczucia...Godny uwagi,szczerze polecam!!!!!!

ocenił(a) film na 8
phil_anselmo

ja tez uwazam ze jest niezły, ale troche za duzo grzybów w jednym barszczu, np. jezeli chodzi o te wszystkie najgorsze szkaradne zwierzęta - jak dla mnie było ich za duzo.ale ogólnie zajefajny

ocenił(a) film na 9
phil_anselmo

fajny filmik;)no i te dinozaury..niezle musiał sie rezyser namęczyc...sam Kong Kong nie był prosty...podobał mi sie film,fajna obsadka i wogóle filmik super;)chociaz nie dam mu 10/10 raczej...8.ale to i tak dośc wysoko.
Pozdro i zapraszam do siebie:p

ocenił(a) film na 10
phil_anselmo

Podzielam opinię, chociaż może 10/10 to za dużo, ale 9 dać z czystym sumieniem. 10/10 mogłoby być, gdyby nie przesadzono tutaj z wątkiem dinozaurów i insektów, ale najważniejsze jest to, że pamięci nie pozostają nam efekty specjalne, lecz Kong spadający z Empire State Building ;(

ocenił(a) film na 10
serek_x

aj dałem tyle dlatego,że nie lubie władcy pierścieni i czekałem an coś świeżego ,tzn inni aktorzy po tej całej trylogii itd,i nie spodziewałem się też tylu potworków, to po prostu bardzo dobre kino rozrywkowe, a jackson doskonale to zrobił po prostu

ocenił(a) film na 6
phil_anselmo

Jedyne co dobre, to efekty, a szczególnie projekt tytułowej małpy. Ale film jest bez sensu przedłużany jakimiś kompletnie z dupy motywami np. walka załogi z jakimiś pokracznymi robalami.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

10/10