PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Ogromne oczekiwaie połączone z nadzieją na "tyci" rozpierdol umysłowo-wizualny i okropnie długim tygodniem :P

Sammy_Jankis

Hy hy... 13 grudnia PRZEDpremiera a tam ja... :-)

ocenił(a) film na 10
TenTamTen

Przyszłość.

13, później noc z 13 na 14 grudnia, godz 00:01

Wracam we wtorek ze szkoły, jem obiad, odpoczywam... i idę do kina ! Cieszę się jak małe dziecko.

P.S mam już bilety - najlepsze miejsce jakie tylko mogłem wybrać :)

TenTamTen

to do zobaczenia na pokazie przedpremierowym ! ;)
mam nadzieje ze sie nie zawiode :]

ocenił(a) film na 7
kabturek

To juz JUTROOO!!!! ale jeszcze jeden kolos przed tym ale kij z tym :P

ocenił(a) film na 8
Sammy_Jankis

TAK JEST!:) ja tez wybieram sie na Premiere do Kina:D Niestety krakowskie Multi juz odbiega standardem dzwiekowym od nowych technologii jakie co roku niemal wprowadzaja tworcy filmowi:) ale coz zrobic... Wspołczuje wszystkich Wielkopolanom a konkretnie w Poznanskiemu kinepolis bylem pare razy i musze stwierdzić, że lepszego kina nie ma obecnie w Polsce!!
Do zobaczenia w takim razie na Karkowskiej premierze ktokolwiek sie na nia wybiera:]
00.01 SRODA 14 GRUDNIA:)

ocenił(a) film na 7
Thedues

Ja idę do Kinoplexu gdzie jest full wypas jak bylem na Oldboyu jakis czas temu to przesadzili z dzwiekiem i sie usiedziec nie dalo bo kazdy bas czuło sie na "klacie" i w ogole bylo za głosno ale ostatnio juz jest w sam raz :D

P.S Jeszcze tylko 33 godziny i 48 minut:P

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

Thedues współczuć to Ty możesz co najwyżej sobie, że Ciebie nie będzie w Kinepolis :P (poznaniakom - zazdrościć)

Masz rację - świetne kino, lecz niestety na premierę udaję się do Cinema City, ponieważ jest tam pierwszy pokaz w Polsce, jak wielu już wie o 00:01.

Do Kinepolis pójdę pewnie drugi raz na ten film :).

nib187

Kinopleks a feeee co to za kino byłam na Madagaskarze w tym kinie w Kielcach i totalnie sie zawiodłam dzwiek i wiekość ekranu były do bani tak samo jak atmosfera =_= ide na Konga do mojego ulubionego Krakowskiego Multikina na 16 30 ....14stego ktoś jeszcze sie z Kraka wybiera o tej godzinie :) ale ja tez nie moge sie doczekac jeszcze jeden dzionek awwww

ocenił(a) film na 7
Raditz

jakie feee chodze do kinoplexu regularnie i ani razu nie bylo zadnych problemow natury technicznej a dzwieku nie wyobrazam sobie lepszego bo ten jest dla mnie doskonaly tak samo jak i obraz ...mysle ,ze atmosfera na premierze bedzie zajebista i o to akurat sie wcale nie marwie:P

ocenił(a) film na 8
nib187

YEP sorki oczywiscie ze wspolczuje sobie:P zapedzilem sie z tym postem:) faktycznuie zazdroszcze wam jak cholera tego kina:D(Kinepolis) Cinema City to najgorszy SHIT!!!!!!! jak mozna zrobic wejscie na srodku sali!!?!?!(mowie o Krakowskim CC) a ostatnio bylem na seansie i po 15 minutahci i mojej interwencji naprawiono dziewk:/ totalna porazka! BTW dobija mnie fakt ze na premiere filmu mozna jeszcze spokojnie zamawiac bilety.... przy ostatnich SW bilety juz od paru dni byly niedostpne... a tu lipa!:P no coz przynajmniej mniej siorpajacych i szeleszczacych kinomanow:D
P.S ktos napisal ze Kinoplex jest oki!!! BUAHAHAHAAH:D wiesz mialem ta przyjemnosc chodzic do liceum do Kielc oraz bywac w Kinopleksie dosyc czesto! jedyne co tam jest fajnego to fotele:P Ekran Malutki dzwiek taki sobie! jest to kino na poziomie ale bez rewelacji

Thedues

ee no co ty może sale 8 i 9 sa rzeczywiscie słabo naglosnione ale 12 1 i 5 to full wypas ;-) zawsze uwazalam ze Multi ma najlepsze udzwiekowienie w porówaniu z Kijowem czy ARSem ;-)

Raditz

multi jest ok ale czesto sie im cos pipcy (dzwiek przygasa lub strzela ,z obrazem tez maja klopoty ...juz kilka razy urwal sie film ...i to nie mi ale im...skandal) mowie o multi w Zabrzu
cinema city ma fajny dzwiek ale ta przerwa w siedzeniach na srodku sali mnie meczy
aktualnie mam najblizej do Heliosa w Katowicach i jestem z nigo bardzo zadowolony ...a najbardziej dlatego ze jest blisko uczelni i moge sobie chodzic na filmiki w kazdej chwili (w ramach zajec ;-)

maly_kornel

nie bylam w Multikinie w Zabrzu ale ten krakowski jest ok nigdy nie zerwali tasmy tylko czasem musieli zmieniac tasme z reklamami na ta z filemem z dzwiekiem tez nie ma problemu Cinema jest spoko ale ode mnie za daleko musialabym jechac z przesiadkami dlatego wybieram Multikino ciekawe czy puszcza w IMAXie King Konga to bylby prawdziwy odjazd byłam w Imaxie nie 3 czesci matrixa szczeka mi opadla z wrazenia ;-)

ocenił(a) film na 8
Raditz

ooo to by bylo cos rewalacyjnego jakby puscili w IMAXie:D moze doczeka sie Kong i premiery w tym Kinie:) Tzn Krakowskie Muli mnie nigdy nie zawiodlo po prostu martwi mnie sam stan kina ktore z roku na rok jest coraz to starsze i mniej nowoczesne a za tym idzie to ze nie wykorzystuje w pelni mozliwosci najnowzszych filmow!! Poza tym czesto mam wrazenie ze warstwa dzwiekowa nie jest puszczana w calosci(tylko przednie czasem tylnie glosniki)ale to chyba w kazdym kinie tak robia:D

użytkownik usunięty
Sammy_Jankis

heh... ciesze sie ze nie jestem sam. Przypominajka w postaci King Konga z 1933 roku już była. Jutro czas zobaczyć jeszcze raz to samo, a jednak troszkę inaczej. Mam nadzieje, że klimat starego kina zostanie zachowany i film będzie spektakularnym widowiskiem. CC GK Kraków... godzina 00:01...:)Pozdr

ocenił(a) film na 7

Do licha. W moim mieście dwa z trzech głównych kin pokazują Pottera a tylko to trzecie wyświetla Konga :( Na dodatek jest to kino, które zwykle omijam...
Pech. Nic tam, jutro się wybiorę i zobaczę, co da się zrobić. :)

ocenił(a) film na 8
Sammy_Jankis

eh.. a ja dopiero rankiem 14-tego obejrzę ten film... :(

Teraz tylko zeby mnie nie zawiódł...pójde na niego z "umiarkowanym optymizmem" ;)

sibelius

ja juz zakupilem 20 bilecikow dla mojej ekipy filmowej na 17:00 ...ale sam sie wybieram na poranny seans ;-) a pozniej powtorka z rozrywki
dzis skusilem sie na plytke z muzyka ;-)

ocenił(a) film na 10
maly_kornel

ja ide dopiero 14.12 na 15.00:( ale to i tak dobrze!

ocenił(a) film na 10
blablabla_2

Pan Peter prosił, żeby nie wychodzić po zakończeniu filmu do toalety - tylko zostać i przeczytać nazwiska wszystkich ludzi, którzy ciężko pracowali przy tym filmie, ja tak zrobię :P !

ocenił(a) film na 7
nib187

no i nadejszla juz ta chwila do zobaczenia w kinie :D....