PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

7/10

ocenił(a) film na 7

Najbardziej to mnie zdenerwowało gdy Adrien Brody miał wypadek tą taksówką...a Ann w ogóle się nie przejęła....film się troche ciągnął...zbyt długi...ale ogólnie spoko ...niezły klimat, zdjęcia, efekty i stworki :P

Jecks

Według mnie ta scena jak on stara się ja dogonić jest taka "nijaka", ale może taki był zamiar reżysera.

ocenił(a) film na 8
moshiba

film troche się ciągnął na początku, wogóle nie rozumiem, po co te gigantyczne robale

ocenił(a) film na 10
Homikowa

Założę się, że Ty bardzo dużo rzeczy nie rozumiesz...

ocenił(a) film na 5
Jecks

Skoro już mowa o denerwujących scenach to mnie rozłożył moment kiedy statek (Venture o ile dobrze pamiętam) dobija do wyspy. W międzyczasie kilkakrotnie obija się o skały jak piłka. W rzeczywistości zatrzymałby się już przy pierwszym uderzeniu i dużo by z niego nie zostało. Ale oczywiście mimo licznych uszkodzeń (w tym śruby napędowej) dzielnym marynarzom udaje sie wszystko zreperować i przygotować statek do drogi powrotnej. Takich speców powinno się w stoczni zatrudnić :-)

ocenił(a) film na 9
Jecks

W ogóle jacy ludzie wypowiadają się tutaj na temat tego filmu:/...niektóre z tych komentarzy są naprawde śmieszne.. film ogółem należy do fantastycznych i fakt że statek sie nie rozbił jest tak samo nie realny jak fakt ze king kong nie istnieje.. po co sie czepiacie takich głupot...oceniajcie ten film nie odnosząc jego fabuły do rzeczywistości.. zastanówcie się zanim napiszecie coś głupiego.. aa i co do tych dużych robaczków:]..jakby ten ktoś nie zauważył na tej wyspie zachowały się stworzenia z epoki dinozaurów które non stop ewoluowały:]..nawet oglądając taki film trzeba troszke myslec...pzdr

ocenił(a) film na 9
Jecks

W ogóle jacy ludzie wypowiadają się tutaj na temat tego filmu:/...niektóre z tych komentarzy są naprawde śmieszne.. film ogółem należy do fantastycznych i fakt że statek sie nie rozbił jest tak samo nie realny jak fakt ze king kong nie istnieje.. po co sie czepiacie takich głupot...oceniajcie ten film nie odnosząc jego fabuły do rzeczywistości.. zastanówcie się zanim napiszecie coś głupiego.. aa i co do tych dużych robaczków:]..jakby ten ktoś nie zauważył na tej wyspie zachowały się stworzenia z epoki dinozaurów które non stop ewoluowały:]..nawet oglądając taki film trzeba troszke myslec...pzdr