PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Bóg stworzył ludzi i chyle ku nie mu czoło,ale to co uczynił Peter Jackson jest mistrzostwem świata...Utalentowany artysta rodzi się rzadko i on jest kimś takim...śpiewam w zespole i zamierzam czerpać z tych uczuć wszelką inspiracje do moich textów...pozdro!!!

AxlRose666

Kamery zamiast oczu,martwica mózgu w głowie
O geniuszu mowa, kto mi wiec odpowie??
Kim jest ten pan? A raczej dziecko w rosłym ciele
Ojciec chrzestny Konga, co się non stop śmieje
Władca sródziemia, lubi małpo-szczury
twórca "zległo smaku” i widoków z góry

cdn.

no to masz tekst piosenki o PJ-u , oczywiscie tylko zwrotke (i to nie skonczona ale nie brak mi rymu (juz pozno) , zreszta ja nie spiewam i nie pisze tekstow:-) (gram i pisze pierdoly:-)

ps. a co sie bede dolowal ...spiewac kazdy moze :-) ja zdecydowanie troche gorzej :-)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
maly_kornel

;-) x 100. ale się uśmiałem :) . Może potem coś dorzucę od siebie ;-)

nib187

Spoko luzzzz ludziska:):):)Tylko wypowiadajac sie na temat filmu ''KING KONG'' i w zamieszczonej recenzji nie mialem zamiaru pisac nic o efektach specjalnych(ktore sa zajebiste)ani o aktorch,nawet nie o fabule...lecz o tych uczuciach ,ktore wywoluja wczlowieku smutek,przygnebienie i chwilami nie chcec do ludzi...i tylko to skomentaowalem,i nic poza tym..pozdro dla wszystkich ziomali!!!!!!!

maly_kornel

A co dotej zwrotki to idzie to zaspiewac i do patrzec sie rymow,tylko sama tresc jest do kitu:):):):)))POZDRO