Film dla elity, dla tych co umieją patrzeć. Tym którym się nie podoba to wara od tego tematu. Załóżcie sobie inny i tam pokazujcie swoją głupotę.
elita to grupa, której podoba się to co innym nie. elita jest zazwyczaj bardzo tolerancyjna i nie zachwyca się badziewiem i kiepskimi filmami. czyli wniosek jest jeden: ty nie należysz do elity. Wiesz można pęknąć ze śmiechu czytając twoje " film dla elity, dla tych co umieją patrzeć". Widać, że zdajesz sobie sprawę, że ta wersja King Konga się ludziom nie podoba i od razu zakładasz, że ty jesteś po tej lepszej (prawdziwej) stronie w tzw "elicie". Ha ha. Żałosne. O gustach się nie dyskutuje. Jedni lubią 4 godzinne usypianki, a inni lubią akcję!
Widać nie zrozumiałeś tematu i chyba znowu go zobaczymy na forum King Kong ze od z tej prawdziwej elity rozumiejący świat filmweb
^^
ale literówka:P
Widać nie zrozumiałeś tematu i chyba znowu go zobaczymy na forum King Kong, ze on z tej prawdziwej elity, rozumiejący świat filmweb
^^
Podziękuj telewizji TVN że tyle musiałeś czekać. Mogłeś przełączyć. Po co oglądałeś ?? Co cię zmusiło ?? Mama zabrał pilot ?? Nie chcesz nie oglądaj i nie zaśmiecaj mi tematu :D Elitę w dzisiejszych czasach można podzielić na kilkaset grup. To co elicie się podoba dla mnie może być badziewne. Jak napisałeś "o gustach się nie rozmawia" zgadzam się z tym. Małej grupce osób na tym forum ten film się podoba więc nie psujcie tego tematu i pozwólcie mi się cieszyć tym małym skrawkiem tej strony czytając pozytywne komentarze tego debilnego filmu jak większość z Was uważa. O gustach się nie dyskutuje...
Zgadzam się z Tobą film super i troszkę mnie dziwią Ci którzy tu wypisują ,że dno a ludzie którym się podoba to debile każdy ma prawo do własnego zdania , uważam , że film na swój gatunek spełniał wszelkie stawiane mu wymagania i nie ma się co czepiać , że w filmie fantastycznym są nieprawdopodobne sceny hehe tak powinno być a tutaj wszystko było na swoim miejscu plus świetna muzyka naprawdę dawno nie oglądałam tak długiego filmu z taką przyjemnością i zaciekawieniem :)))))