PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Film dla elity, dla tych co umieją patrzeć. Tym którym się nie podoba to wara od tego tematu. Załóżcie sobie inny i tam pokazujcie swoją głupotę.

KUBATRIX

elita to grupa, której podoba się to co innym nie. elita jest zazwyczaj bardzo tolerancyjna i nie zachwyca się badziewiem i kiepskimi filmami. czyli wniosek jest jeden: ty nie należysz do elity. Wiesz można pęknąć ze śmiechu czytając twoje " film dla elity, dla tych co umieją patrzeć". Widać, że zdajesz sobie sprawę, że ta wersja King Konga się ludziom nie podoba i od razu zakładasz, że ty jesteś po tej lepszej (prawdziwej) stronie w tzw "elicie". Ha ha. Żałosne. O gustach się nie dyskutuje. Jedni lubią 4 godzinne usypianki, a inni lubią akcję!

ocenił(a) film na 8
ner

Widać nie zrozumiałeś tematu i chyba znowu go zobaczymy na forum King Kong ze od z tej prawdziwej elity rozumiejący świat filmweb
^^

ocenił(a) film na 8
rozzelinni87

ale literówka:P
Widać nie zrozumiałeś tematu i chyba znowu go zobaczymy na forum King Kong, ze on z tej prawdziwej elity, rozumiejący świat filmweb
^^

ocenił(a) film na 10
ner

Podziękuj telewizji TVN że tyle musiałeś czekać. Mogłeś przełączyć. Po co oglądałeś ?? Co cię zmusiło ?? Mama zabrał pilot ?? Nie chcesz nie oglądaj i nie zaśmiecaj mi tematu :D Elitę w dzisiejszych czasach można podzielić na kilkaset grup. To co elicie się podoba dla mnie może być badziewne. Jak napisałeś "o gustach się nie rozmawia" zgadzam się z tym. Małej grupce osób na tym forum ten film się podoba więc nie psujcie tego tematu i pozwólcie mi się cieszyć tym małym skrawkiem tej strony czytając pozytywne komentarze tego debilnego filmu jak większość z Was uważa. O gustach się nie dyskutuje...

KUBATRIX

Zgadzam się z Tobą film super i troszkę mnie dziwią Ci którzy tu wypisują ,że dno a ludzie którym się podoba to debile każdy ma prawo do własnego zdania , uważam , że film na swój gatunek spełniał wszelkie stawiane mu wymagania i nie ma się co czepiać , że w filmie fantastycznym są nieprawdopodobne sceny hehe tak powinno być a tutaj wszystko było na swoim miejscu plus świetna muzyka naprawdę dawno nie oglądałam tak długiego filmu z taką przyjemnością i zaciekawieniem :)))))