Jak pierwszy raz przybywa na wyspe, ma je na sobie, potem wraca do kajuty - caly czas je ma na sobie. Pojawia sie sama na wyspie - jest boso. Kiedy i jak to sie stalo - nie wiem... Albo cos przegapilem? Poprosze o odpowiedz, bo nie mowie ze to ja mam racje.
Mnie bardziej ciekawi, czemu zimową nocą spaceruje po ulicach w sukience na ramiączkach. Ile oni tam mają w Ameryce o tej porze roku? Dwadzieścia kilka stopni? Chyba nie, bo wszędzie był śnieg...
Czy wy oboje naprawdę jesteście tacy głupiutcy, czy tylko udajecie...?
OK, niech stracę - biegła boso bo prawdopodobnie podczas ucieczki przed Kongiem zgubiła swoje pantofelki. A latała w sukience po Nowym Jorku, bo grała wcześniej w jakimś przedstawieniu teatralnym i gdy zorientowała się, co wyprawia Kong, pobiegła ulicą w stronę, z której było słychać "zamieszanie". Nie miała więc czasu się przebrać. Czy wszystko zostało wyjaśnione, dzieci, czy macie jeszcze jakieś pytania?
Ale masz problem człowieku. Ann została porwana przez tych dzikusów z wyspy ze swojej kajuty. Ze swojej sypialni. Czy to wystarczy czy trzeba jeszcze więcej tłumaczyć jak dzieciom?
Naomi Watts byla juz boso podczas rytaualu w ktorym wolali Konga, nie mogly jej spasc buty podczas ucieczki przed Kongiem.