PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Jak pierwszy raz przybywa na wyspe, ma je na sobie, potem wraca do kajuty - caly czas je ma na sobie. Pojawia sie sama na wyspie - jest boso. Kiedy i jak to sie stalo - nie wiem... Albo cos przegapilem? Poprosze o odpowiedz, bo nie mowie ze to ja mam racje.

ocenił(a) film na 9
Youjusz

Mnie bardziej ciekawi, czemu zimową nocą spaceruje po ulicach w sukience na ramiączkach. Ile oni tam mają w Ameryce o tej porze roku? Dwadzieścia kilka stopni? Chyba nie, bo wszędzie był śnieg...

użytkownik usunięty
Youjusz

Czy wy oboje naprawdę jesteście tacy głupiutcy, czy tylko udajecie...?
OK, niech stracę - biegła boso bo prawdopodobnie podczas ucieczki przed Kongiem zgubiła swoje pantofelki. A latała w sukience po Nowym Jorku, bo grała wcześniej w jakimś przedstawieniu teatralnym i gdy zorientowała się, co wyprawia Kong, pobiegła ulicą w stronę, z której było słychać "zamieszanie". Nie miała więc czasu się przebrać. Czy wszystko zostało wyjaśnione, dzieci, czy macie jeszcze jakieś pytania?

użytkownik usunięty
Youjusz

Ale masz problem człowieku. Ann została porwana przez tych dzikusów z wyspy ze swojej kajuty. Ze swojej sypialni. Czy to wystarczy czy trzeba jeszcze więcej tłumaczyć jak dzieciom?

ocenił(a) film na 9

Naomi Watts byla juz boso podczas rytaualu w ktorym wolali Konga, nie mogly jej spasc buty podczas ucieczki przed Kongiem.

ocenił(a) film na 7
Youjusz

OMG, zanim dzikusy wyrwały ją z kajuty, była już przygotowana do snu - czyt. ubrana w rzeczy nocne. A śpi się raczej boso aniżeli w butach, nieprawdaż? BTW - Naomi ma bardzo ładne stopy :D