PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Efektowne kino przygodowe z domieszką fantastyki (no bo przecież nie ma takich wielkich
stworzeń). Jest tu trochę nielogiczności i nieścisłości (Adrian sam znalazł laskę w dżungli której
przecież nie znał a w której roiło się od niebezpieczeństw) no ale taki już urok tego gatunku.
6,5/10.

Penguin27

cały film znam na pamięc ;) jeśli nic ciekawego dzisiaj nie znajde, tez obejrze ;)

ocenił(a) film na 10
Arek_04

ja już dziś po raz 3 obejrzę;D nigdy nie znudzi;)

Penguin27

Ja oględne po raz 4. Za pół godzinki siadam przed TV i włączam TVN. Miłego oglądania wszystkim (jak zawsze pewnie na końcu filmu popłaczę się, jak dziecko).

ocenił(a) film na 10
elema

Jakie to jest słodkie jak dziewczyna ze wzruszenia płacze na filmie;D miłego oglądania tylko nie zapomnij o chusteczkach na konie filmu;)

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

Hehe... Może trochę wstyd, ale ja też się popłaczę - jak zawsze :) Nie rozumiem i prawdopodobnie nigdy nie zrozumiem tak niskiej oceny tego fantastycznego filmu. Gdyby King Kong nie był postacią stworzoną komputerowo, to byłaby to najlepsza rola zwierzęca w historii wszechświata :) Graficy powinni dostać oscara za stworzenie tej "postaci". Po prostu mistrzostwo. Jedynie co w tym filmie jest niepotrzebne/słabe/zbyt długie/nudne (niepotrzebne skreślić) - choć w pewnym sensie istotne - to środek filmu.