PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Eee...

ocenił(a) film na 5

No cóż, patrząc na wcześniejsze komentarze spodziewam się tego, że zostanę nieźle zjechany, ale trudno. Do mnie Jackson tym filmem w ogóle nie przemówił, w trakcie jego oglądania z trudem powstrzymywałem się od zaśnięcia. Efekty komputerowe to niestety za mało, żeby uczynić obraz dobrym, a dodatkowe silenie się na patos pod koniec niestety wywołało u mnie zgagę. Rozumiem, że komuś mogło się to spodobać, ale po 'Władcy..' spodziewałem się czegoś naprawdę fajnego, a dostałem kaszankę, tak więc nie polecam.

weatethatsnake

Kaszanką można nazwać twoją wypowiedź. Efekty specjalne zasługują na duży plus, lecz najważniejsze jest to, że sam film jest spójny i poruszający.

ocenił(a) film na 10
ghost_cinema

ta popieram ghost.. nie rozumiem w ogóle jak taki film może mieć ocenę .. yy .. ile?... 6.6? dziwna strona prawie same najlepsze filmy dostają max. ocenę 7 O.o

transformers_fan

Mi się nie podobał...
NIE POLECAM.

ocenił(a) film na 8
transformers_fan

To oglądaj tylko te co mają 7/10.

weatethatsnake

Niestety zgadzam się- nie spodobał mi się ten film...

ocenił(a) film na 8
weatethatsnake

A mi się bardzo spodobał i daję 8/10.

ocenił(a) film na 5
weatethatsnake

zgadzam się - film jest bardzo średni, nudny .

ocenił(a) film na 6
weatethatsnake

Jestem w trakcie oglądania, jeszcze dużo przede mną.Na razie oceniam go pozytywnie,poza tym, że już dawno wszyscy bohaterowie nie powinni już żyć.Ekstremalne wyczyny i takie sytuacje, po których na ten moment nikt nie miałby prawa już wrócić, no ale cóż, w Mario Bros też mieliśmy po kilka żyć.