PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

...z Kolekcją TELE ŚWIAT pt:NAGRODY AKADEMII FILMOWE. Kolekcja co 2 tygodnie w kioskach.

Oto cała lista filmów z kolekcji:

1.GLADIATOR - dostępny w kioskach jako numer 1
2.King Kong - 29 maja
3.Ray - 3 czerwca
4.Zapach kobiety - 17 czerwca
5.Pożegnanie z Afryką - 1 lipca
6.8 Mila - 15 lipca
7.Zakochany Szekspir - 29 lipca
8.Apollo 13 - 12 sierpnia

W kolekcji książeczka z opisem filmu i jego ciekawostkami oraz na końcu film na DVD

użytkownik usunięty
Biskup85

hmm, Gladiatora mam, King Konga za darmo bym nie wziął, z pozostałych w sumie może Apollo 13 by się przydał.

użytkownik usunięty

GIEFERG, po co ty to piszesz? Przecież mnie to nie interesuje :-D

ocenił(a) film na 10
Biskup85

king kong dzisiaj wyszedł
a innych nie wezme
wart jest jedynie apollo 13 ale wziąłbym go za 5zł

ocenił(a) film na 10
Biskup85

Film zakupiłem... myślałem, że będzie to wersja rozszerzona. Szkoda, że jest to kinowa wersja... Ale film i tak gorąco polecam

Biskup85

Za tyle samo można na Allegro kupić wydanie dwupłytowe.

Biskup85

Mój tata kupił wczoraj Gladiatora dzisiaj KIng Konga i z tej kolekcjii obowiązkowo jeszcze Zapach Kobiety :)

użytkownik usunięty
Biskup85

Gladiator rewelacja za 19,90zł. Te wydania gazetowe mają coś w sobie...jednak wystarczy poszukac. Dwu-płytowe wydanie King Konga w sklepie Saturn w Krakowie- 19,90zł. Apolo 13 można kupic na allegro wydanie gazetowe z Focus'a -8zł (płytka jest ciekawie wytłoczona. Nosnik DVD-9 czyli mamy w tym przypadku ponad 7 GB danych na dysku. Obraz żyleta, dźwięk do wyboru 5.1 lub DTS i komentarz rezysera w dodatkach na plycie). Mimo wszystko oczywiscie nie neguje- Gladiatora sam kupiłem.Pozdrawiam milosnikow kina