...z Kolekcją TELE ŚWIAT pt:NAGRODY AKADEMII FILMOWE. Kolekcja co 2 tygodnie w kioskach.
Oto cała lista filmów z kolekcji:
1.GLADIATOR - dostępny w kioskach jako numer 1
2.King Kong - 29 maja
3.Ray - 3 czerwca
4.Zapach kobiety - 17 czerwca
5.Pożegnanie z Afryką - 1 lipca
6.8 Mila - 15 lipca
7.Zakochany Szekspir - 29 lipca
8.Apollo 13 - 12 sierpnia
W kolekcji książeczka z opisem filmu i jego ciekawostkami oraz na końcu film na DVD
hmm, Gladiatora mam, King Konga za darmo bym nie wziął, z pozostałych w sumie może Apollo 13 by się przydał.
king kong dzisiaj wyszedł
a innych nie wezme
wart jest jedynie apollo 13 ale wziąłbym go za 5zł
Film zakupiłem... myślałem, że będzie to wersja rozszerzona. Szkoda, że jest to kinowa wersja... Ale film i tak gorąco polecam
Mój tata kupił wczoraj Gladiatora dzisiaj KIng Konga i z tej kolekcjii obowiązkowo jeszcze Zapach Kobiety :)
Gladiator rewelacja za 19,90zł. Te wydania gazetowe mają coś w sobie...jednak wystarczy poszukac. Dwu-płytowe wydanie King Konga w sklepie Saturn w Krakowie- 19,90zł. Apolo 13 można kupic na allegro wydanie gazetowe z Focus'a -8zł (płytka jest ciekawie wytłoczona. Nosnik DVD-9 czyli mamy w tym przypadku ponad 7 GB danych na dysku. Obraz żyleta, dźwięk do wyboru 5.1 lub DTS i komentarz rezysera w dodatkach na plycie). Mimo wszystko oczywiscie nie neguje- Gladiatora sam kupiłem.Pozdrawiam milosnikow kina