PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Ten film jest najlepszy na świecie! Kto widział lepszy? No, nie ma odważnych?

ocenił(a) film na 10
MATKA_GIEFERGA

film jest bardzo dobry i doskonały ale jednak wole powrót króla Peter Jackos odwalił kawał swietnej roboty oba filmy sa wzruszajace i pelne efektuw specjalnych oby tak dalej

ocenił(a) film na 8
Ciemny_Wilk

Dokueadnie, więcej takich filmów :D

ocenił(a) film na 5
Ade_Er

To może zrób sobie taki mały temacik, zbierz wszystkich fanów i pajaców, którzy uważają go za najlepszy film na świecie i razem zachwycajcie się efektami, no bo King Kong był CACY CACY.

forget6877

Dobry film, dużo fajnych efektów specjalnych no i te futro King Konga się tak fajnie faluje. No i w ogóle, że te fajne tyranozaury takie realistyczne i ci ludzie jak z gumy, że dinozaury je depczą, a oni nic. A że było tych ludzi ze dwudziestu, to i film jest ze 20 razy lepszy niż Rambo i Superman razem wzięci. I w ogóle - jest krejzolski.

ocenił(a) film na 10
forget6877

Forget a kto tu mówi o efektach?? "Pajacem" to ty sama jesteś, jak myślisz, że chwaląc ten film mamy na myśli efekty! Nie tracę na ciebie czasu bo dzieciak z ciebie i tyle, w dodatku pustakiem.

ocenił(a) film na 8
MATKA_GIEFERGA

ci co mają już jeden łeb, albo więcej myślą, że sa najmądrzejsi na świecie...mi się film podobał i należy do moich ulubionych..jeden z najlepszych jakie widziałem...;)

Mr_MarQx

Chociaż temu filmowi dałem dychę i naprawdę mnie zachwycił to wystarczy, że powiem trzy słowa i King Kong się chowa. Te słowa to "Skazani na Shawshank"

Oczywiście jest wiele innych lepszych filmów od KK.