Jestem strasznie ciekawe kiedy światło dzienne ujrzy wersja reżyserska. Ktoś już wspomniał o filmiku z Ceraptorsem. Ile będzie trwąć ta wersja? Ile się zmieni w stosuknku do pierwowzoru?
Witam
Niestety nei wiem a tak poza tym to mam pytanie czy wiecie moze czy w poslce bedzie dostepna wersja kin konga ze scenami wycieetymi z oryginalu . W internecie ciezka znalezc a poza tym chche miec to w dobrej jakosci.
Dzieki
Co to znaczy wyciętymi z oryginału? Przecież w Polsce jest obecnie wersja kiniowa filmu, a ta z dodatkowymi to wersja reżyserska, o która pytam.
Witam
osobiscie posiadam king kong w wersji 2-plytowej an dvd czy pamietniki z postprodukcji ogolnie o tym jak on powstawal a mi chodzi o to ze peter jacskson nagral jeszcze okolo 15 minut filmu(podobno zajebiste) ktore nie umiescil w filmie .tutaj podaje link do tego jak to wyglada w wersji angieslkiej oraz jeden z owych 15 minut(nie jestm pewnien 15 czy 40 minut).a jakie jest twoje zdanie na temat king konga?
http://www.kingkongmovie.com/
http://www.youtube.com/watch?v=rdyS_9BHQ9M
sorka w poprzedniej odpowiedzi zapomnailem doloczyc linkow
Pytasz o moja opinię? Ja niestety mam słabośc do historii o wielkiej małpie i film Jackssona oceniłem 10/10, mam go także w ulubionych. Dla mnie jeden z najlepszych filmów w dziejach.
siemka
to jak wiesz czy w poslce bedzie moze ta wersja z wycientymi scenami (wczensiej podalem linK) ??????
A najlepsza scena poprostu Z-A-J-E-B-I-S-T-A jest jak ekipa carla biegnie w wąwozie z dinozaurami.Efekty sa niewyobrazalnie zajebiste
No, za-je-bis-ta scena, Ziomuś! Po prostu wymiata!! A byc może w reżyserskiej będzie jeszcze jakaś lepsza, np. jak ekipa Carla ucieka po zboczu przed spadającymi głazami, albo np. ewentualnie przed tsunami, lub meteorytem. Bez żadnego uszczerbku na zdrowiu, no i bez żadnego sensu, of coz!
WIDZE ze sa ludzie ktorym ta scena sie podoba a nie jakieś bałwany które udzielają sie na forum mówiąc ze king kong to kaszana . Wielcy krytycy ktorym podobają sie filmy typu tylko mnie kochaj. tacy luddzie mnie dobijaja. Przeciez filmy tego typu jak tylko mnie kochaj obnizają polski i swiatowy poziom kinemaografii. Jeszcze jedno , grdy tylko mi sie przypomni ta scena w wąwozie.... az mi ciarki pzrechodzą. A ci ludzie ktorzy mowia ze ta scena jest wogole niemozliwa , jak ci ludzie przezyli uciekając w tym wowązie be z zadnego zadrapania lub ann darow walcząca z king kongiem z t-rexami , to śa wlasnie ludzie nieznaający sie na ilmach . Decydując sie na wyjście do kina na film typu king kong chyba umieją czytać i wiedzą że jest to film fantastyczno-przygodowy gdzie nie ma reali i wszystko moze się zdarzyć.
pozdro dla wszystkich maniakow king konga!!