Filmu nie widziałem jeszcze, ale widziałem zwiastuny.Będzie to wersja bliska tej klasycznej z 1933 roku, a nie tej z 1976. I dobrze! Mam sentyment do tamtego filmu.Ciekawie prezentuje sie obsada w filmie Jacksona.Ale efekty specjalne to porażka!! CZEMU? KING KONG I DINOZAURY SĄ MAŁO WIARYGODNE!! wyglądają jak potwory z komputera.A jak można bać się czy emocjonować lataniem, atakami komputerowych stworów??Jackson zrezygnował całkowicie z animatronicznych modeli na rzecz komputerów.Rezultat jest mizerny!Film będzie wyglądał jak gra z kompa.Już JURASSIC PARK MIAŁ LEPSZE EFEKTY! A film ma już prawie 13 lat!
Tak, tak. Twój film również ma lepsze efekty, ze sto razy.
Jak gra komputerowa to wyglądał Atak klonów. Nie myślę, że film będzie klapą.
Cóż, krytycy i znakomita większość widzów na całym świecie są zdania, że Kong wynosi poprzeczkę efektów specjalnych na nowy poziom. Nie ocenia się efektów na podstawie zniekształconych artefaktami konwersji QT/DIVX trailerów prezentujących nieukończone efekty sprzed kilku miesięcy. Z reakcji jakie odebrałem, King Kong ma Oskara za F/X w kieszeni.
hehe,dobry tekst,,filmu nie widziałem jeszcze'',kolego,nikt z naszego grona tego filmu nie miał prawa jeszcze oglądać.
Jest taka scena, w której Kong przedziera sie przez budynki goniąc żółty samochód prowadzony przez Brody'ego. Rzeczywiście w momencie, gdy wychodzi z pomiędzy dwóch domów widac bardzo wyraźnie, że jest "wpasowany" w obraz.
Ale takie kwiatki na pewno nie spowodują, że film będzie klapą. On juz jest hitem, mimo że jeszcze go u nas nie ma. Tak to jest z pasjonowaniem się przydużymi małpami (tak, wiem, to nie małpa, to goryl;p) - hej, jakby co, to nie jest prowokacja - puszczam wielkie oko i też idę na to do kina, więc spokojnie.
He. Ja tam chodzę do kina i zwiastun ma już ukończone efekty specjalne.nie są one takie specjalne, niestety.Będe konsekwentnie bronił swego zdania.Nie walcie mi tu kąsliwych komentarzy. P.s. Wiele filów widuje na długo przed oficjalnym startem, bo jestem pracownikiem Warner Bros Poland.King Konga zobaczyć się nie udało - z wiadomych przyczyn.