ktoś zabrał... laleczkę. Trochę podejrzane bo chłopczyki to autkami i pistolecikami się bawią.
P.S
Widzicie chłopcy - dziewczyna zakocha się w każdym buraku pod warunkiem, że zapewni jej bezpieczeństwo. Może być mięśniami lub pieniędzmi - wybór należy do Was :)
Hehehe... Akurat z tym, co napisałeś w P.S. to się zgadzam w 100%, bo WIĘKSZOŚĆ dziewczyn w dzisiejszych czasach to pustaki, co lecą na koksów albo na forsę. Jest to oczywiście uwarunkowane biologicznie, bo od zarania dziejów (czasy jaskniowców, gdzie wygrywał zawsze silniejszy samiec) kobiety wybierały takich, którzy zapewniali bezpieczeństwo i byt potomstwu oraz mieli do zaoferowania silny materiał genetyczny. Oczywiście nie jest to ŻADNE wytłumaczenie dla tych wszystkich pustych panienek, nie różniących się od zwierząt, raczej jeszcze je to pogrąża, skoro kierują się tylko swoim "jaskoniowym" dziedzictwem i shedą po nieco bardziej owłosionych przodkach... Dlatego mi się niedobrze robi od tych współczesnych dziewczyn, a wręcz dostaję mdłości, jak jeszcze pieprzą głupoty w stylu, że chłopacy to gnojki, co myślą o jednym itd. no żałosne po prostu. Skoro są takie święte, to czemu lecą na koksów i meneli, co zaczepiają i poniżają innych, a śmieją się za to z grzecznych i dobrych chłopaków? Parodia po prostu.
Nie wiem natomiast, do czego pijesz na samym początku posta. Nie napisałeś nawet, czy film Ci się podobał, a przynajmniej ciężko to wywnioskować z treści posta, przy czym można w nim wyczuć nutkę ironii ;-).
"Dlatego mi się niedobrze robi od tych współczesnych dziewczyn, a wręcz dostaję mdłości, jak jeszcze pieprzą głupoty w stylu, że chłopacy to gnojki, co myślą o jednym itd. no żałosne po prostu"
Skoro ci się nie podoba, kiedy panie wobec facetów używają stereotypów, to czemu sam operujesz krzywdzącymi schematami i żołądkujesz się, że dziewczyny są takie a takie? Sądzisz, że stajesz się przez to lepszy?
Równie dobrze można by wpakować do jednego wora "współczesnych facetów", że to same ogolone pały, ABSy z pięściami jak salcesony, dla których liczy się tylko to, jak mocno potrafią je*nąć, a rozum czy jakakolwiek subtelność są wobec pierwotnych potrzeb zbędne czy nawet obciachowe - i co byś wtedy powiedział?
:| Byc moze obecne pokolenie to pustaki etc i byc moze dziewczyny to laleczki glupie i bez wyobrazni dla ktorych licza sie pieniadze hmm ale skad te nastolatki maja brac przyklad jak we wszystkich filmach dla mlodziezy pokazane sa glupie puste istoty cukierkowe blondynki dla ktorych tylko kasa jest wazna i bycie w bractwie :|Oczywiscie spotykaja sie z popularnymi jak to nazywaja chlopakami ktorzy musza miec odpowiednia fure i duzooo pieniedzy heh ALe sa tez wyjatki ktore same zarabiaja na zycie a nawet utrzymuja swoje rodziny i sa tez takie ktore zakochuja sie w mezczyznach ze swoich marzen hehe...
Co do filmu to mi sie podoba, wlasnie leci na 1 TV w Hiszpanii moze byc nie jest najgorszy :)