Naprawdę, film jest rewelacyjny. Idealnie wykreowane postaci, stworzenia, King Kong, no
masakra, świetne!! :) Świat przedstawiony jest niesamowity, tyle detali i szczegółów że
oglądając ten film, czasami nie wiedziałem czy patrzeć się na 1 plan czy też na drugi, który
także był przepiękny :) Pierwszy raz oglądałem ten film mając 13 lat, i w sumie nie
pamiętam żebym go do oglądał. Więc postanowiłem oglądnąć jeszcze raz i tym razem
edycję rozszerzoną. Byłem tym filmem zachwycony tak jak i teraz. Czasami aż cofałem
niektóre fragmenty filmu, i jeszcze raz oglądałem bo mój wzrok nie mógł się napatrzeć
dostatecznie :D Nie będę już więcej pisał, bo myślę iż wystarczająco opisałem mój zachwyt
:PP hehe
I jak na film z 2005 roku efekty powalające, coś na miarę hmm Titanica, lecz w innej
perspektywie :) Może mnie zrozumiecie :)I może konkurować z Avatarem jak najbardziej
według mnie :) Dziękuję xD hehe
Tak, tak i tak. Świetnie to ująłeś. Tylko nie pisz, że może się równać do Avatara, bo to King Kong powstał wcześniej i to Peter Jackson przetarł szlaki- z motion capture (Gollum) Cameronowi z Avatarem. Także Avatar to nie zasługa Camerona tylko Jacksona i Wety Digital, która wprowadziła na saliony Golluma i Konga, pokazując, że można. Cameron tylko zgapił technikę. A tak przy okazji efekty specjalne w Avatarze wcale nie sią tak piorunujące jakie powinny być w rzeczywistości, dlatego jeśli chodzi o te sprawy, zawsze za wzór stawiam trylogię WP i King Konga Jacksona.