PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148578
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

World Trade Center jesli mie pamiec nie myli od pewnego czasu juz nie istnieye a na te budynki (wersija z roku 76), symbole dwoch gór na king kongowej wyspie wdrapywała sie nasza małpka :)

ale to nie jest naszam malpka z 76r ty6lko malpka (rowniez nasza) z 33r a wtedy bardziej przypadl jej do gustu empire state bulding (nie wiem co w tym widzial ale rozne pomysly mi chodza po glowie)

użytkownik usunięty
maly_kornel

Jakie czasy takie wymagania, wszystko musi być lepsze, szybsze wyższe. Nie wiem czy pamiętasz ale przedwojenna małpa była mniejsza od tej z lat 70-tych a wiec spodziewam się że ta Jacksonowska będzie co najmniej jeszze z dwa razy taka :) Oczywiście teraz sobie żartuje, a takie głupie pytania wynikają z bezsensowności krecenia 15 razy tego samego filmu.

W filmie z 76' sensu nie widzę, ale wydaje mi się że nakręcenie tego sens ma... :)

ocenił(a) film na 7
Albertino

"Na co bedzie sie wspinac King Kong"

Na rozległe areały i silikonowe szczyty Pameli Anderson.

Not_Anyway

rufus na pamele? nie, z tego co wiem to wybralby angeline jolie :-) na drodze do pameli stoi mu niezniszczalny david hasselhoff !!
a na powaznie to w nowej ekranizacji nie bedzie sie wspinal tylko jak na czlekoksztaltnego przystalo ,kulturalnie wjedzie winda !!