PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148578
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Nowe zdjęcia aktorów:

http://boards.kongisking.net/perl/gforum.cgi?do=post_view&post=105063#last [boards.kongisking.net/p ...]

Not_Anyway

no no ,wygladaja apetycznie :-) a szczegolnie ta slodziutka Naomi :-) ale i sam gollum/smeagol jako kong/lumpy prezentuja sie swietnie!! no i Jack Black ktorego osobiscie lubie :-) itd
oczywiscie ciekaw jestem Brodiego - pianisty - taki mini Indiana Jones:-) ,malego hanksa (jak go okresliles Not Anyway -Felek (nie gral w trzeciorzędnym serialu sf z lat 80' tylko w "Rosvell" (1999)-tez serial i tez trzeciorzedny wiec ...felek !! ale moze bedzie dobrze:-) mam nadzieje ze Jamie Bell (Jimmy -billy elliot) pokaze klase (bo ostatnia rola filmowego dzieciaka ktora siedzi mi w glowie to Clayton Watson w martixach 2 i 3 -marne to bylo (mowiac lagodnie) ...ale moze przesadzam ,Jamie na pewno ladnie zagra (moze zatanczy na pokladzie Ventury jak Winslet na Titanicu) .

ocenił(a) film na 10
Not_Anyway

Fajne zdjęcia.

A co do Jamiego Bell to myślę, iż wypadnie dobrze - widziałem z nim co prawda jeden film Undertow, ale jego gra podobała mi się.

ocenił(a) film na 7
nib187

Obejrzyj "Billy Eliott" - tam to dopiero zatańczył! :) Brytyjska Akademia filmowa okrzyknęła go najlepszym aktorem za ten film, tym samym Jamie, w wieku 14 lat, pokonał sławy takie jak Tom Hanks, Russell Crowe, Geoffrey Rush i Michael Douglas. Lecz w Kongu już nie zatańczy... ;)

Not_Anyway

nie?? :-( przeciez PJ powiedzial ze w zwiastunie nie widzielismy najlepszego:-)