PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Słabo . . .

ocenił(a) film na 5

Film w sumie warto obejrzeć dla jednej sceny z dinozaurami a poza tym jest mało wciągający. Niestety scenariusz kuleje, nie ma w nim po prostu nic ciekawego. Oczywiście, że to remake i takie tam ale mimo wszystko jak na 20 lat myślenia pan PJ mógłby coś lepszego przedstawić coś lepszego niż tylko to co już było. W głupim Tytanicu tez w sumie chodziło tylko o katastrofę statku ale poprzez to, iż dodadno wątek miłosny, wątek klejnotu i retrospekcje film sie jakoś ogląda a tu niestety nic poza tym co już było. Film nie zachwyca ani nie wciąga poza jedną sceną no i oczywiście świetnie reenderowaną małpą:P Panu PJ chyba po prostu nie starczyło talentu, wyszedł bez szwanku ale i bez zachwytu. Daleko mu do Spilberga czy innych sław i w sumie dobrze się stało dla niego, że King-Kong został zrobiony po Władcy. Dla mnie trochę szkoda kasy i czasu. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Quidy

Aaa i jeszcze te spowolnienia mnie dobijały, straszne były :|

I polecam przeczytać recenzję FilmWeb hehe, szczególnie ten tekst zachęcający do kupna gry:D Ciekawe ile im zapłacili za taką recenzję:P Oczywiście z płaceniem to żart ale napewno była pisana pod dyktando . . .

ocenił(a) film na 8
Quidy

skup się kolego i poczytaj. nie wszystkim płacą za szczerość. ja zgadzam się z recenzją na FilmWebie i nie dostałem za to ani grosza. to że film nie przypadł Ci do gustu to Twoja sprawa, nie odmawiaj innym tego by było odwrotnie.

jezu....

ocenił(a) film na 5
maszor

Oczywiście, że nie odmawiam nikomu własnego zdania! Nikogo nie obrzucam błotem, piszę po prostu moje subiektywne zdanie tak jak i recenzent z tym jednak, iż jak dla mnie to ta wzmainka o grze jest już przesadą i zdradza za bardzo pewne rzeczy . . . Ale to jest moje zdanie, piszę co myślę i tyle. Dzięki za polemikę tylko jedna sprawa, nie używaj jego imienia bez potrzeby . . .