... zamiast krytykować! Dla mnie film jest na razie jedynym realnym kandydatem do oskara i to pod wieloma wzgledami!Polecam wszystkim warto!
Pod względem efektów specjalnych (sam takie zrób), scenariusz, fabuły, akcji, sf, dramatu i wiele wiele innych. A poztym muzyka w 2 trailerze była lepsza niż w całym filmie.
zle trafiles, nie sadze zeby ktos tutaj zajmowal sie zawowdowo tworzeniem filmow. A tak na marginesie argument "nie krytykuj jesli sam nie zrobisz lepiej" w odniesieniu do filmow to totalna glupota, kazdy kto idzie do kina, placi za bilet i poswieca swoj czas ma prawo czegos wymagac i poddawac to co zobaczyl krytyce.
oscar to gowno, przyklad : titanic, ale wracajac do tora konga to tez bym skrytykowal Jacksona za ten sentyment laseczki do małpki, zapewne jest odzwierciedleniem wersji pierwotnej i własnie stad moja krytyka, mogłby cos zmienic, dziewczyna płacząca za bestyją po tym jak ta zabila polowe ludzi z "jej ekipy" to stanowcza przesada. Nie żebym uważał siebie za jakiegos krytyka czy znawce tematu, to tylko moje spojzenie nA sprawe i tyle.