No nie powiem film zapowiada się ciekawie ale słyszałem ze jest trochę przydługi, no ale to się zobaczy czy to dobrze czy źle, mam nadzieję ze jednak będzie dobrze. A co do soundtrack'a to czy ktoś może wie skąd go można zaciągnąć lub ewentualnie przesłuchać? Lepiej jakby było do ściągnięcia... z góry thx POZDRO :)
P.S Ja pierdziule już 3 raz próbuje wysłać tego posta;/
lubie dlugie filmy (oczywiscie jesli sa dobre:-) ,na ten licze :-)
co do soundtracku to na plakatach jest napisane ze plytka jest juz w sprzedazy (chwilowo do sciagniecia czy przesluchania nie znalazlem) ale tej muzyki nie bede sciagal (tak sie sklada ze soundtracki jamesa newtona howarda kupuje - bo lubie ) wiec jak tylko sie pojawi to wale do sklepu,pozdrawiam
no popatrz nie zauważyłem że pisze;] ja właśnie wole sobie ściągnąć albo przesłuchać pierw żeby później ewentualnie kupić (bo jednak inaczej jest jak masz oryginałkę;p)
JNH skończył już chyba pracę nad ścieżką.. a miał zaledwie 5 tygodni. Film jest już właściwie niemal gotowy, do poniedziałku taśmy z filmem będą gotowe do wysłania i powielenia, więc zakładam, że ukończył muzykę :)
Tu można zobaczyć jak JNH pracuje i komponuje :P
http://img-nex.kongisking.net/kong/movies/PPD-04WeeksToGo_qt6_high.mov [img-nex.kongisking.net/ ...]
http://img-nex.kongisking.net/kong/movies/PPD-05WeeksToGo_qt6_high.mov [img-nex.kongisking.net/ ...]
Taak, dobre były te rozmowy telewizyjne PJ'a z JNH.
Albo, jeden z pracowników zapytany co zrobi po ukończeniu filmu - pójdę spać ;)
Jesli chodzi o prace na ścieżką dźwiekową to 5 tygodni to nie jest w cale mało! poza tym pamietajmy ze JNH nie jest nowicjueszem:) i raczej poradzi sobie z tym problemem w 100% nie tak jak chocby James Horner przy Troi ale ten z kolei mial tylko 2 tygodnie czasu na zrobienie score. Nota bene Horner wczesniej robiac muzyke do filmu Cammerona Aliens mial rowniez kilkanascie dni na jej nakrecenie!
Podobna sytuacja miala sie przy soundtracku do Hulka ktory skomponowal Elfman w ciagu zaledwie 12 dni!!!:)
Pozyjemy zobaczymy badzmy dobrej mysli!
z tego co czytałam na w sklepie Amazon sountrack bedzie do kupienia w 1 dzien przed oficjalna premiera czyli cos koło 8 grudnia podobnie jest z soundtrackiem z Narnii To co teraz jest na sieci to nie sa soundtracki z King Konga Jacksona nie dajcie sie wiec nabrac :)