PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Wiem ze to dziwnie brzmi w moich ustach (bo dosc duzo sie udzielalem) ale zakonczmy dyskusje z panem tasmanikiem (czy pj) i zacznijmy zachowywac sie jak ludzie (to nie do wszystkich, glownie do mnie;p) a nie małpy (nawiazanie do filmu). Tak wiec jak maja byc jakies konwersacje z panem tasmanikiem to sensowne i bez zbednych epitetow. TO JEST APEL (oraz moje ukozenie sie ze bylem glupi) wiec nie trzeba odpisywac!!

ocenił(a) film na 7
Kephir

Jestem za ! Może pora go poddać pod młotek moderatorów ?

Kolbe

Sensowne konwersacje z panem tasmanikiem? Chetnie tylko jakos sie nie da...facet jest przewidywalny w swojej prymitywnej uporczywosci do krytykowania wszystkiego i wszystkich. Oraz po tym wszystkim zwracacie sie do niego per Pan ?! Przeciez ta gnidka nie zasluguje na jakakolwiek kulture z naszej strony.

kotlet

Owszem, nie zasługuje.
Takie persony trzeba krótko mówiąc olać, za czym zresztą jestem

Kolbe

Już to robiłem.
Ale praktycznie bez jakiegokolwiek odzewu z ich strony :/
No ale spróbujcie też wy

Balduran

ad. powyższe - chodziło mi o zgłaszanie do moderatorów.
(dlaczego na tym cholernym forum nie można edytować postów? :/ )

ocenił(a) film na 1
Balduran

mysle, dzieci, ze sprawa jest na tyle powazna ze powinniscie zawiadomic policję;
natomiast rzeczywistosc jest dla was przykra - zachlystujecie sie kiczowatym kinem i nie potraficice nawet powiedziec dlaczego, czym sami sobie wystawiacie najlepsza opinie...

Siostra_Jolanta_K_

ale to jusz nie jest rozmowa o kinie tylko o tobie biedaczku.

ocenił(a) film na 1
kotlet

jak to kotlet? przeciez wczesniej sam mowiles ze jestes biedaczkiem, bo masz klopoty z "malym"? muszisz byc bardziej konsekwentny

Siostra_Jolanta_K_

chyba ci jeden z trzech neuronow nawalił...juz nie wiesz kto co pisze i o czym baranie :P

ocenił(a) film na 1
kotlet

kotlecio? jakich neuronów? kto cie nauczyl takich slów???

Kephir

tez sie dolaczam. po wafla sie w ogole odzywalem, przeciez od razu widac, ze dyskusja bezcelowa.

440_cui

no dobra, poczekam z tym jeszcze troche. calkiem smiesznie sie czyta te komentarze "piotrusia". szczegolnie dotyczace konczenia gimnazjum...

ocenił(a) film na 1
440_cui

wyglada bowiem na to ze na;lezysz do tej samej grupy wiekowej co miszczu, kotlet i marv....

Siostra_Jolanta_K_

zacznij zarabiac jako wrozka, bo widze, ze jestes w stanie ocenic wiek jakiejs osoby po jej nicku i komentarzach. napisz mi w takim razie jeszcze, ile bede miec dzieci i kiedy spotkam milosc swojego zycia. no i jaki bedzie wynik meczu polska-niemcy, to pojde obstawie.

440_cui

to ja skromnie poproszę o numery przyszłego totka

ocenił(a) film na 1
Balduran

balduś, co mam powiedziec - nie znam; wypelnij kupon z mamą

ocenił(a) film na 1
440_cui

calkowicie szczerze piszac, wolalbym zebys nie mial dzieci, przynajmniej na razie

Siostra_Jolanta_K_

kryształowa kula cie zawiodla? jaka szkoda... moze sprobuj tarota? albo herbacianych fusow?

ocenił(a) film na 1
440_cui

o ja pierd....! jaki ciety dowcip - trenowales razem z rezyserem wladcy pierscieni?

Siostra_Jolanta_K_

co sie chwalisz ze pierdolisz, jak tego nie robisz. chyba, ze onanizowanie sie przed monitorem, kiedy patrzysz na to, jak wzbudzasz niesmak u wielu osob za pomoca pisanych nietrzymajaca pindola reka komentarzy, zaliczasz do kategorii pierdolenie. i znowu musze przeprosic damy...

ocenił(a) film na 1
440_cui

cui - nie podniecaj sie; wez leki i spokojnie poogladaj króla lwa

Siostra_Jolanta_K_

wczesniej byles zabawniejszy, cos ci sie inwencja konczy. a jako, ze ci sie inwencja konczy, to ja zaprzestane dyskusji. jak bede chcial poodbijac dluzej pileczke, to pojde pograc w ping ponga.

ocenił(a) film na 1
440_cui

bardzo slusznie - tam sie sprawdzisz
.

...
...
...

ocenił(a) film na 9
Siostra_Jolanta_K_

tasman you motherfucker! Chciałem być cicho, ale texty o pingpongu (którego uwielbiam, podobnie jak tenisa i nogę) to już przegięcie. To co że gram w pp - jestem głupi, czy jak? Zastanów się zanim coś napiszesz dr.alchajmerze . bo możesz kogoś urazić. Ale masz to w dupie, więc ja mam w dupie ciebie (i zawsze bede pisał ciebie z małej litery bo jesteś gnida tak jak małe "ce"). No i ostatecznie kończe to gówno (ta rozmowa, wymiana zdań, konwersacja, nazywaj to jak chcesz), i odczuwam niezwykłą chęć wpieprzenia ci sie na konto i zhakowania twojego ip. Dołączam się do apelu - to ostatni post jaki napisałem do nie-sz.p tasmana.

ocenił(a) film na 1
Metzger

mistrz - masz nerwy w strzepach ale ci jakos je ukoję:
1. mam - ze wzgledu na gabaryty i uwiebienie do sportow kontaktowych - pierdolca na punkcie koszykowki i rugby, troche mniejszego dla gały kopanej;
2. teraz najlepsze - jak bylem szczeniakiem -(podstwowka) gralem w ....ping ponga ! - mrks gdańsk...

Siostra_Jolanta_K_

Noga wymiata, ale w kosza sie najlepiej gra.......Nie mieszac mi do sporu SPORTU, bo jego idea to jest najwspanialsza rzecz w jakiej bral kiedykolwiek udzial czlowiek!!!!

BTW to niebyl mks gdansk?

ocenił(a) film na 1
Kephir

m.in. sekcja ping ponga - mrks - tam tez grubba, kucharski i - uwaga - starszy od nich, w czasie studiow - mój stary; kiedy gral w lidze (zreszta byl kumplem ze studiow giersza) grywal tez np. z grubba i kucharskim, ktorzy byli wtedy mlodymi szczawiami i kuchar wkurwial sie juz strsznie jako dzieciak kiedy dostawal od starszych przeciez o kilkanascie lat facetow do 2 albo 3; niestety tego nie widzialem...
mks to byly np. szachy, tez zacna gra

Siostra_Jolanta_K_

to mi sie podoba ! temat "THE END" ,a zapowiada sie na jakies 400 wpisow :-) i to o ... sporcie :-)

profesorze o zmiennych ksywkach ..gratuluje i zycze milych wakacji :-)

ocenił(a) film na 1
maly_kornel

maly...nie pierd... mi tutaj tylko do spania!

Siostra_Jolanta_K_

a mowiles ,ze nikomu nie ublizasz ,jesli Cie nie obrazil !!

wstydz sie ! nawet nie probujesz nawracac tutejszych forumowiczow , narzucasz im swoje zdanie dyktatorze .
odwiedzilem stonki twoich ulubionych filmow , niedawno wpisales na kilku swoje pochlebne (jedno ,skromniutkie, bo po co wiecej ) zdanie ...a widzialem ,ze trafialy sie tam tez wpisy nie zawsze pozytywne ...dlaczego nie gadasz z nimi?? tlumaczac im to czego niezrozumieli lub zle odebrali !
przegladajac godziny twoich wpisow na stronce King Konga widze ,ze tracisz mnostwo czasu na gadke o niczym ! w porownaniu z tandeta i monotonnoscia tych wszystkich wpisow mowa o stratcie 3 godzin w kinie (KING KONG) to moim zdaniem jakies nieporozumienie !!
sam widzisz ,ze nic nie wnosisz i niczego nie osiagniesz ...czyli poprostu gnojenie i dyktatura to twoje hobby ..przykro mi , wiem ,ze nie dopuszczasz do siebie takich mysli ale tak to wyglada:-(
przedmiot na P ? chyba juz wiem jaki :-) wspomniales o nim wysylajac mnie spac ... tylko dlaczego zabroniles mi pierd... ? aha przeciez to tylko twoja dzialka ...wkoncu jestes wykladowca w tej dziedzinie !! w imieniu wiekszosci udzielajacych sie w klotniach ...dziekuje za darmowe wyklady i jeszcze raz kulturalnie zycze milych wakacji !!

ps. co kolwiek napiszesz , nie odpisze !

pozdrawiam

THE END

ocenił(a) film na 8
maly_kornel

Nie pochlebiaj mu piszac o narzucaniu zdania, bo on nikomu swojego zdania nie jest w stanie narzucic. Jest zbyt prosty i tepy by potrafic to swoje zdanie obronic. Jak mozna w ogole mowic o dyskusji jezeli ktos zamiast argumentow stosuje prostackie obelgi wobec rozmowcow? Nie wiem gdzie sie ten czlowiek wychowal ale dawno nie spotkalem sie z tak elemtarnymi brakami w wychowaniu i kulturze. Prymityw i tyle :)

ocenił(a) film na 1
____16

plejades - ty znowu? rozmrozic piaskownicę i do zabawy marsz!

ocenił(a) film na 8
Siostra_Jolanta_K_

czy ja cos mowilem do ciebie? nie, wiec sie nie odzywaj bo smiecisz na forum

ocenił(a) film na 1
maly_kornel

nawet zakonnice nie sa doskonale...
po jednym zdaniu wpisalem jak zalozylem swoj profil - nie mialem czasu na wiecej; "burza" na temat king konga zaczela sie pozniej - teraz temat przenioslem na moja stronke zakonna - ale uaktywnie sie diopiero po 15I jak wroce nart