PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148578
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Co to ma być??? jakaś głupia małpa wiecznie drze mordę nie dość że drze się bez powodu to
jeszcze bije się po sutach i straszy ludzi na dodatek chce jakąś laskę wyruchać i w tym celu nie chce
wypuścić jej ze swojej wyspy ..chory film dla chorych ludzi

Znawca_123

Sam jesteś chory.
Do piaskownicy wracaj gimbusie!

ocenił(a) film na 6
patrykniedzialka

Omg kolejny kretyn którego mózg potrafi się wysilić tylko do prostego jakże idiotycznego słowa ,,gimbus'' myślisz że jak użyłeś tego słowa to jesteś fajny??? ciekawe ile masz lat tobie pewnie jeszcze pieluchy zmieniają a karmią cie bebiko apropo współczuje twoim ojcom.

Znawca_123

Taaa jasne...
Ty też pokazałeś klase wystawiając taki komentarz to RAZ.
Ja się twoich rodziców nie czepiam, ale chyba też zacznę im współczuć to DWA
Morda! To TRZY

ocenił(a) film na 6
patrykniedzialka

Czemu ''RAZ''''DWA''TRZY'' masz napisane dużymi literami chcesz się pochwalić że umiesz liczyć do trzech??? to brawo dla ciebie wątpiłem że chociaż do 2-uch potrafisz ale i tak jestem z cb naprawdę dumny wykorzystałeś swój mózg w 100%-ach a jak wyjdziesz z zerówki to powiesz mi więcej cyfr jakie tam poznałeś dobrze ;)

Znawca_123

Gdyby nie ten pies to zostałbym twoim ojcem. A tak to jeszcze biedak syfa dostał...

ocenił(a) film na 8
Znawca_123

Wiesz twój login na pewno nie odzwierciedla osoby.. bo w filmie nie chodzi o ogólną fabułę właśnie jak powiedziałeś "małpa drze morde" tylko o przekazy i efekty ( z czego znany jest reżyser King Konga - PJ ). Czasem trochę pomyśl zanim coś napiszesz. Ale rozumiem że ci się nie podoba nie każdemu musi :) Choć przyznam żę ta małpa byłą miejscami wnerwiająca ale małpy tak mają...

ocenił(a) film na 10
Znawca_123

Nie rozumiem twojej wypowiedzi w ogóle. W filmie wcale nie chodzi o to, że małpa drze mordę. Film jest świetny pod względem efektów specjalnych, obsada jest bardzo dobra, klimat tak samo niesamowity, dinozaury wyglądają lepiej niż w "Jurassic Park III", fabuła też jest ciekawa a film długi i moim zdaniem w filmie nie brakuje zupełnie niczego. Jest to jeden z najlepszych filmów jakie obejrzałem od 2005 roku jeśli chodzi o filmy, które od tamtego czasu zostały nakręcone.

Znawca_123

Nie ma takiego terminu jak "zeofil". Kolejny niedouczony ignorant.