Usmiałem się jak nigdy, jak widziałem jka ten KingKong trzyma w łapie tą pannę i wywija na wszystkie strony. Normanie to zdrowy wielki człowiek stracilby przytomność albo przynajmniej zwymiotował od wstrząsów. A ta panienka jeszcze cyrk przed nim odstawiała.
Niezła komedia
PS. wiem że to tylko film, ale trochę realizmu powinno byc zachowane.
Jeżeli w scenie , w której kilkudziesięciometrowa małpa trzęsie kobietą , która nie traci przez to przytomności, dziwi cię tylko to ,że ona nie traci przytomności a nie dziwi cię to ,że tą kobietą trzęsie kilkudziesięciometrowa małpa, to ja się pytam: czy ty jesteś k@#$a normalny???
bo widzisz, póściłem wodze wyobraźni w momencie włączenia filmu i dlatego przyjołem za fakt, istnienie małpy o takich gabarytach. Ale niestety moja wyobraźnia nie strawiła możliwości normalnego funkcjonowania organizmu, wątłej budowy ciała kobiety, wstrząsanej ( ale nie zmieszanej), w te i wefte z przyspieszeniem - a=100 km/s.
I zapewniam cię że jestem normalny w przeciwieństwie to Ciebie, sądząc z twojej wypowiedzi.
PS. a tak wogóle to ile Ty masz lat szczeniaku ?
ohohohoho... Panie dorosły, co Pan nie powie... Pan ma w obec tego bardzo ograniczoną wyobraźnię oraz wiarę w wytrzymałość organizmu ludzkiego.
A z Pańskiej wypowiedzi wynika, że masz Pan jakieś 9 lat, bo z tego co pamiętam to Ja już we wczesnej podstawówce wiedziałem jak się pisze : puściłem ;)
I nie mów do mnie szczeniaku, frajerze
Uwaga cytuje:
"... oraz nie zwracać uwagi na popełniane przeze mnie błędy ortograficzne. "
Cos Ci mów ten cytat ???? Powinien !!!!
Oczywiście, że znam te słowa - sam je napisałem. Dodam tylko ,że w całej swej zarozumiałości, Ja mogę wytykać błędy innych ludzi;), proszę Pana
ten film jest z gatunku fantasy jeśli tdk33 czy jakos tak nic ci to nie mowi to sie nie odzywaj bo w filmach fantasy wszystko jest mozliwe a jak cie kreci film tylko mnie kochaj ......