PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Usmiałem się jak nigdy, jak widziałem jka ten KingKong trzyma w łapie tą pannę i wywija na wszystkie strony. Normanie to zdrowy wielki człowiek stracilby przytomność albo przynajmniej zwymiotował od wstrząsów. A ta panienka jeszcze cyrk przed nim odstawiała.

Niezła komedia

PS. wiem że to tylko film, ale trochę realizmu powinno byc zachowane.

użytkownik usunięty
Eron

Jeżeli w scenie , w której kilkudziesięciometrowa małpa trzęsie kobietą , która nie traci przez to przytomności, dziwi cię tylko to ,że ona nie traci przytomności a nie dziwi cię to ,że tą kobietą trzęsie kilkudziesięciometrowa małpa, to ja się pytam: czy ty jesteś k@#$a normalny???

bo widzisz, póściłem wodze wyobraźni w momencie włączenia filmu i dlatego przyjołem za fakt, istnienie małpy o takich gabarytach. Ale niestety moja wyobraźnia nie strawiła możliwości normalnego funkcjonowania organizmu, wątłej budowy ciała kobiety, wstrząsanej ( ale nie zmieszanej), w te i wefte z przyspieszeniem - a=100 km/s.

I zapewniam cię że jestem normalny w przeciwieństwie to Ciebie, sądząc z twojej wypowiedzi.

PS. a tak wogóle to ile Ty masz lat szczeniaku ?

użytkownik usunięty
Eron

ohohohoho... Panie dorosły, co Pan nie powie... Pan ma w obec tego bardzo ograniczoną wyobraźnię oraz wiarę w wytrzymałość organizmu ludzkiego.
A z Pańskiej wypowiedzi wynika, że masz Pan jakieś 9 lat, bo z tego co pamiętam to Ja już we wczesnej podstawówce wiedziałem jak się pisze : puściłem ;)
I nie mów do mnie szczeniaku, frajerze

Uwaga cytuje:

"... oraz nie zwracać uwagi na popełniane przeze mnie błędy ortograficzne. "

Cos Ci mów ten cytat ???? Powinien !!!!

użytkownik usunięty
Eron

Oczywiście, że znam te słowa - sam je napisałem. Dodam tylko ,że w całej swej zarozumiałości, Ja mogę wytykać błędy innych ludzi;), proszę Pana

ocenił(a) film na 10

ten film jest z gatunku fantasy jeśli tdk33 czy jakos tak nic ci to nie mowi to sie nie odzywaj bo w filmach fantasy wszystko jest mozliwe a jak cie kreci film tylko mnie kochaj ......

użytkownik usunięty
kabakk

Jak to fantasy??? To ta malpa nie byla prawdziwa??????????