PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Po pierwsze czy ktoś mi pokaże w tym filmie chociarz 1-ego T-Rexa?
Proszę bardzo bo ja osobiście ani jednego nie zauważyłem. Po drugie, czy ktoś wie jaki jest kod easter egg ukryty na filmie, który trzeba wpisac na stronę internetową? Bo ja szukam i szukam...i nic...

ocenił(a) film na 10
Arkhan

W tym filmie są aż 3 T-rex'y. Możliwe że oglądałeś wersję z budynkami z WTC. W wersji oryginalnej z 1933 r jest 1 rex a w tej z 2005 - sa trzy

ocenił(a) film na 10
AlieN_dwa

HA-ha-ha! W wersi 2005 bie ma ani jednego t-rexa za to są V-rexy (Vastatosaurus rex)!!! Może to dla was nic ale mnie to w nerwia jak ktoś nazywa V-rexy, T-rexami, poztym widac między nimi duże różnice!!! Vastatosaururs ma o wiele większe łapy, pysk i inny kolor ciała, poztym układ sczęk jest inny. Tak samo nie ma w tym filmie velociraptorów oraz raptorów tylko Venatosaurus-czyli te zwierzęta ewoluowały z T--rexa i jakiegoś raptora-mnie to tak denerwuje, tak samo jak mówienie na filmy animowane bajki, nazywanie kaczora Daffiego Dufym, i mówienie, że star trek jest lepsze od Stra warS

Arkhan

nightcrawler_13 - a skąd ty możesz wiedzieć jaki kolor miały T-Rexy??
Nie wydaje mi się żebyś je widział w naturalnym środowisku :)

ocenił(a) film na 8
Arkhan

Probujesz udawac eksperta ale troszke Ci nie wychodzi, bo Vastatosaurusu i Venatosaurus nigdy nie istnialy - wymyslili je tworcy filmu :) Chodzilo o pokazanie czegos co przypomina dinozaury znane nauce (chociazby tego T-rexa) ale jednoczesnie jest wierne wizji filmu z lat 30-tych, w ktorym wyglad dinozaurow nie byl w 100% dobrze odwzorowany (np T-rexy mialy 3 palce).

ocenił(a) film na 10
____16

Ja się nie bawie w experta, to wszystko było ukazane w dodatkach na dvd!!!

ocenił(a) film na 8
Arkhan

NIe kazdy ogladal dodatek na DVD. Ja tez bym pomyslal ze to T-Rex.

Arkhan

Jaki film oglądałeś? King Konga czy park jurajski 12?

ocenił(a) film na 10
cabco

PJ stworzył całą historie tej wyspy, dlaczego one są większe od tych innych dinozaurów, skąd wzieły się te potworne robale i wogóle...