PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Więc tak POwiem ten film jest bardzo dobry xD Efekty niesamowite !!! scena z goniącymi Dinozaurami ekipe mysmienita !!! film sie fajnie ogląda i nie nudzi ani troche !! zwróciłem uwage na Muzyke która jest siwietna !! strasznie mi sie podobała!! film jako Kino dla rozluźnienia BRARDZO DOBRE !!!!!

Aczkolwiek ci (takcy jak ja) którzy oczekują po filmie czegos wiecej ...moga sie zawiesc...lecz "miłosc" lub "przyjazn" tej kobiety to KInK Konga Bardzo dobrze ukazana !! i Nie raz podczas filmu moze sie komus zakręcic łza w oku !!

NIe obeszło sie równiez bez Głupkowatych zachowan ludzi w filmie (do czego juz sie przyzywczaililsmy w zachodnich tego typu produkcjach)
NP ?? KIng Kong Urywa sie złańcuchów na sali ?? wszyscy uciekają!! a jeden z głównych bohaterów !! zostaje w Sali!! tylko po to zeby spojerzec KIng KOngowi w Oczy i zaraz Uciekac Po sali (BARdzo Widowiskowa scena) acz koliek mogła by byc lepiej rozegrana...Zastanawia mnieJESZCZE JEDNO ?? JAK ONI ZATARGALI MARTWEGO KING KONGA NA TEN STATECZEK Z WYSPY ?? MA KTOS JAKIS POMYSŁ ?? ALe sie rozpisałem ...xD Ale Film dobry ze względu na wysmienite efekty !!