PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

fenomen.

użytkownik usunięty

A już myślałem że po Władcy lepszych efektów specjalnych nikt nie wymyśli.
Ten film jest taką rewolucją dla kina efektów specjalnych jak King Kong z 1933 w swoich czasach

Zgadzam sie z toba ziom całkowiecie!!!!!!!!!POZDRO!!!! !

użytkownik usunięty
AxlRose666

dzieki chłopie
3maj sie i kibicuj Jacksonowi

Słuchaj napisz do mnie kiedys cos tu masz moj nr gg(8938489)...bo widze ze sie rozumiemy:):):):)

ocenił(a) film na 6

Ten film nie ma chyba nic poza efektami specjalnymi :(. Moim zdaniem efekty we Władcy wygląda lepiej, tu chwilami wyglądają sztucznie (zachowanie niektórych samochodów w mieście, lot dwupłatowców i pare innych)

ocenił(a) film na 6

lipa jakiej już dawno nie było, zastanawiam sie jak wygląda człowiek któremu sie to podobało. Kicha , wielka soczysta kicha.

kassar

Kicha????A może jesteście zgoszkniałymi babami czy cóś...hehe dlatego tak uważacie albo nie znacie się na kinie:):):):):)Owszem we Władcy Pierścieni były lepsze efekciory i bardziej realne(samoloty w KING KONGU)tu sie zgadzam,ale nic poza tym!Heh

AxlRose666

A dinozaury w wąwozie? Tak sztucznych efektów dawno nie widziałem. Na koniec chciało mi się śmiac prawie kiedy zobaczyłem wpadające na siebie dinozaury, wypisz wymaluj "Powrót Któla" ale w znacznie ! gorszym wykonaniu. Wogóle cały ten fragment mogliby wywalić i wstawić np. wydarzenia z bagien, których fragment był na zapowiedzi a w filmie się nie pojawił niestety :/ lub coś znacznie przyjemniejszego, związanego z samą historią. Wąwóz to największa porażka tego filmu.

Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych filmów jaki kiedykolwiek oglądałem !!!

stealth0

Zgadzam sie z poprzednikiem co do jakosci i piekna filmu ale rowniez z tym jesczez wczesniejszym ziomkiem(dinozaury w wawozie)zeczywiscie wygladlo to smiesznie,ale mozna przymknac na to oczy.Pozdro for everyone!!!!!!!

AxlRose666

Ziomkiem hiehiehie rozbawiłeś mnie do łez, poważnie :]
Wracajac do filmu ogladajac ta scene mialem wrazenie jakby wcisnieto ja na sile, nadal sie zastanawiam "po co?".Ogolnie film wypadl dobrze i generalnie mi sie podobal :]