PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

hehe :)

ocenił(a) film na 4

no cuz gdyby nie adrien brody i peter jackson w ogole nie zastanawialabym sie, czy isc na tem film. to byloby jasne ze bym nie poszła....ale oni sprawiaja ,ze zaczynam sie zastanawiac nad obejrzeniem tego filmu....zwiastun był nawet fajny...hmmm....cholera moje zdanie jest podzielone! ale to ma byc tylko taki filmik? facet łapie wielka małpe i wiezie ja do NJ?? a na zwiatunie były dinozaury....jeszcze sie zoabaczy,ale te nazwiska [brody i jackson] maja dla mnie duze znaczenie....

Mantra_2

Naucz sie pisać, analfabeto. Zdanie zaczynamy zawsze od dużej litery - nie nauczyli cie tego w szkole? Nazwy własne również pisze się z dużej - nie wspominając już o tych żałosnych błędach ortograficznych. Mało tego, twój tekst jest zupełnie bezsensowny i niewiele z niego zrozumiałem. Tak, to jest film o facecie, który zawozi dużą małpę do NJ i tam ta małpa zaczyna rozrabiać. Czy ty masz 7 lat? Bo jeśli tak to weź poproś rodziców żeby ci napisali w necie, co chcesz powiedzieć i przynajmniej nie będę musiał więcej czytać tych wypocin. A wbrew pozorom w Internecie ważne jest, aby pisać poprawnie, bo to zawsze świadczy o piszącym.

ocenił(a) film na 4
quentin10

po pierwsze to ty sie naucz pisać bo nie jestem analfabeta =P wiele osob pisze mała litera [ p.s ja tak zawsze na tej stronie pisze] co ci to przeszkadza??? ja pisze jak nie chcesz to nie czytaj.... błędy ortograficzne??? hehe pokaz mi gdzie :P niewiele z niego zrozumiałeś?? to znaczy ze w ogole malo kumasz.... a kto ci kaze to czytać??? hehe swiedczy?? moze ktos piszac jakies slowo siedzi z nosem w slowniku [tobie by sie to przydało] nie pomyslales? uwazasz ze jak ktos robi bledy to jest ohydnym czlowiekiem? =D DOBRE! sam nie potrafisz pisac a innych obrazasz....polonista sie znalazł....=P zreszta nie powiedziales nic na temat filmu [oprocz tego ze potwierdziłes tresc filmu] tylko caly czas sie czepiasz mojego pisma.... miałeś zły dzien czy co?? jak nic nie zrozumiales to moze wybierz sie jakis kurs, co?