PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

kiepski film

ocenił(a) film na 5

zaduzo bajki w tym filmie, sa momenty ze fajnie sie oglada ale nieraz wychodzi z siebie ten film! Np jak sie slizga na lodzie,ciekawe ze sie niezarwal, jak sie wspina po budynku i nic nie urywa, te samochody w tych latach z jaka predkoscia jezdzily ze niemogly wychamowac i sie krecily przez 100 metrow! Wiele takich przypadkow jest w tym filmie, dlamnie on nie jest dopracowany do konca .Zatem ocena 4/10

ocenił(a) film na 7
przemekbm3

Twoja ortografia też nie jest dopracowana do końca.

ocenił(a) film na 8
przemekbm3

a w realnym świecie King Kong żyje i ma się świetnie

ocenił(a) film na 8
przemekbm3

no rzeczywiście może nie do końca dopracowany film ale mi ogólnie bardzo
się podobał 9/10

ocenił(a) film na 5
przemekbm3

Avatar tez bajka ale ten film mi sie podobal, ale King Kong mi sie niepodobal, wybaczcie ale taka moja ocena. Jezeli wam sie podobal to ok. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
przemekbm3

Smieszny jesteś założycielu tego tematu. W kinie jest też coś takiego jak emocjonalność, ale niestety albo stety Ty oglądasz filmy rozumem, a nie sercem, więc nie pitol głupich wątków pt."kiespki film", tylko jak interesuje Ciebie warstwa realizmu filmu (nie wiem jak można przyczepić się że w "King Kongu" coś jest nierealistyczne) to wracaj do kina pokroju "Szybkich i wściekłych" i tam wykazuj się znajomościami fizyki, a nie zawracasz dupę normalnym filmwebowiczom.