PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148587
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Ludzie jak możecie mówic że ten film był nudny, przecież co chwilę była jakas akcja i to na bardzo wysokim poziomie efektów specjalnych...wiec jak macie wymieniac wady tego filmu to wymieniajcie ale nie mówcie mi tutaj o nudzie.

użytkownik usunięty
PiTeRmEiStEr

Waśnei dlatego był nudny że co chwilę wyskakiwały kolejne wygenerowane komputerowo robaki/dinozaury/rybki/nietoperki i następowała absurdalnei idiotyczna scena w której goniły/zjadały/rozdeptywały ludzi i tak w kółko.

ocenił(a) film na 10

No wiesz, Gieferg woli jak wyskakuje nagle Cezary Pazura w policyjnym mundurze :P

Film jest arcydziełem tak jak Władca pierścieni - 10/10.

użytkownik usunięty
Lord_10

Film jest dnem tak jak AVP.

oki dlatego że co chwila się cos działo dlatego był nudny??? To nie logiczne przecież co mówisz...

ocenił(a) film na 10
PiTeRmEiStEr

On cały jest nielogiczny ot co. Zwykły kretyn który udaje że zna się na filmach, a tak naprawdę jest dziecinnym laikiem w tych sprawach.

użytkownik usunięty
Lord_10

Możesz mi powiedzieć crb skąd ci się w twojej durnej czaszce pojawiła myśl że lubię 13 Posterunek? Brałeś coś? Jedziesz na psychotropach?

użytkownik usunięty
Lord_10

"Zwykły kretyn który udaje że zna się na filmach, a tak naprawdę jest dziecinnym laikiem w tych sprawach."

crb - trafnie się podsumowałeś. Nic dodac nic ująć.

użytkownik usunięty
PiTeRmEiStEr

Dlatego że ciągle wyskakujące komputerowe stworki, które nic nie wnoszą do fabuły i bez których film nic by nie stracił SĄ DLA MNIE NUDNE.

ocenił(a) film na 10

Dla niektórych nudne są kompuerowe robociki ala Transformers...

użytkownik usunięty
Lord_10

i co w związku z tym?

ocenił(a) film na 10

Domyśl się...

PiTeRmEiStEr

King Kong wcale nudny nie był, może rzeczywiście nie jest to jakieś arcydzieło (ode mnie 6/10), ale na pewno jest lepszy od Transformers, Gieferg.

PiTeRmEiStEr

a Alien vs Predator tak jak i Alien vs Predator: Requiem to rzeczywiście mega-dno jak i zresztą Transformers.

PiTeRmEiStEr

aha, a ty się crb tak nie napinaj bo masz Transformers w ulubionych.

ocenił(a) film na 8
PiTeRmEiStEr

Film jest kozak. Trzy godziny przed ekranem i ani chwili człowiek się nie nudzi. Historia wciągająca i przejmująca, a efekty specjalne znakomite-sceny walk z tyranozaurami wgniatają. Może rzeczywiście trochę za dużo tego robactwa ale film oceniam na 8/10. Jeden z lepszych filmów jakie widziałem mimo, że nie jest to kino z ambitnym scenariuszem a opiera się na efektach. Mnie to dzieło Jacksona bardziej przypadło do gustu niż Władca pierścieni(bardzo dobra jedynie część dwie wieże) POLECAM !!!

ocenił(a) film na 9
taszor

film super co chwile była jakaś akcja a tu ci jacyś kolesie wyskakują że nic się w nim nie działo i był nudny