film fajny ale głupkowaty^^ szczególnie główna bohaterka z inteligencja trzody chlewnej hehe nie wazne ze king kong to potwór i zabijał ludzi ona miala to gdzies;D no cóz inaczej tego nie mogli zrobic:) ode mnie 6/10
Człowieku, gdyby ludzie nie wkorczyli do świata Konga, nikomu nic by się nie stało. Kompletnie nie zrozumiałeś przesłania King Konga (które we wszystkich filmowych wersjach jest takie samo).
Jednak nie taki durny, jak zrozumieć go ciezko:/
http://www.filmweb.pl/topic/753331/WY+IDIOCI!!+Nie+rozumiecie+tego+filmu+to+go+n ie+oceniajcie!!.html
polecam ten temat dla wyjaśnienia, swojej opinii o głównej bohaterce
i kto tu jest glupi^^ gra aktorów bardzo dobra poprostu tak juz musieli ten film zrobic inaczej nie mogli ale ogólnie king kong jako fabyla milosci jest durna szczególnie główna bohaterka:) rozumisz??
Ni, ni rozumim. Nie rozumiem twojego języka. Proponuję zakup słownika języka polskiego.
Film mi sie podobał ale jak dla mnie troche nie przemyslany :/ Za malo walki z dinozaurami i nie podobala mi sie walka King Konga z tymi samolotami na wierzowcu :/ w dodatku trwała z jakies 15 min i byla nudna lekko :/
Gra na podstawie filmu bardziej mi sie podobala szczegolnie muzyka byla lepsza :)