PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

film fajny ale głupkowaty^^ szczególnie główna bohaterka z inteligencja trzody chlewnej hehe nie wazne ze king kong to potwór i zabijał ludzi ona miala to gdzies;D no cóz inaczej tego nie mogli zrobic:) ode mnie 6/10

ocenił(a) film na 10
seba19030189

Człowieku, gdyby ludzie nie wkorczyli do świata Konga, nikomu nic by się nie stało. Kompletnie nie zrozumiałeś przesłania King Konga (które we wszystkich filmowych wersjach jest takie samo).

____OSCAR____

king kong wpierda...na obiad ludzi z dzikiego plemienia!!!

ocenił(a) film na 8
seba19030189

Jednak nie taki durny, jak zrozumieć go ciezko:/
http://www.filmweb.pl/topic/753331/WY+IDIOCI!!+Nie+rozumiecie+tego+filmu+to+go+n ie+oceniajcie!!.html
polecam ten temat dla wyjaśnienia, swojej opinii o głównej bohaterce

ocenił(a) film na 7
seba19030189

Temat głupi i ty też głupkowaty^^

speculation

chyba ty ciekawe jak ty bys sie zachowal na miejscu bohaterki cooo??

ocenił(a) film na 7
seba19030189

W takim razie cię nie rozumiem. Podobała ci się gra głównej bohaterki, czy nie?

speculation

i kto tu jest glupi^^ gra aktorów bardzo dobra poprostu tak juz musieli ten film zrobic inaczej nie mogli ale ogólnie king kong jako fabyla milosci jest durna szczególnie główna bohaterka:) rozumisz??

ocenił(a) film na 8
seba19030189

Miłość ma wiele odmian, a ty skupiłeś się na jednym: Czy to estetyczne?

ocenił(a) film na 7
seba19030189

Ni, ni rozumim. Nie rozumiem twojego języka. Proponuję zakup słownika języka polskiego.

ocenił(a) film na 8
speculation

Film mi sie podobał ale jak dla mnie troche nie przemyslany :/ Za malo walki z dinozaurami i nie podobala mi sie walka King Konga z tymi samolotami na wierzowcu :/ w dodatku trwała z jakies 15 min i byla nudna lekko :/
Gra na podstawie filmu bardziej mi sie podobala szczegolnie muzyka byla lepsza :)

użytkownik usunięty
seba19030189

Uroki Internetu :-). Rzygać się chce... Temat do kasacji.