PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148582
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

nie polecam filmu, ogladnalem go i poweim ze jest to hala , szmira jakiej juz dawno nie widzialem , dno nad dnem , po pierwsze uwazam ze jest to bajka, nie realne sceny np. malpa jets niezniszczalana dopiero po kilkudziecieciu seriach ostrrzalu ciezkimi karabinami z samolotow pada.Pozatym nie realane scena jak bohaterowie uciekaja pod nogami rozpedzonego stada dinozaurow itd. Jedo wielkie nieporozumienie i smiech z mojej strony, film krecony w nowej zelandi a krajobrazow i pieknych ujec na palcach jednej reki mozna zliczyc, fabula tez nieciekawa jednym slowem same sceny komputerowe, Mozna bylo z tego filmu zrobic naprawde calkiem przyjemna przygodowke a tym czasem zrobili slabszego przecietniaka jezli nie gowno. Ale kto chce to moze ogladnac ja ogladnalem tylko po to zeby zobaczyc coz to za wielki przeboj kin. (lol2)
zenada...

ocenił(a) film na 8
lolus

Trzy godziny w kinie i nagle OLŚNIENIE ! King Kong to bajka ! Szok ! Ale mnie oszukali złe ludzie :P Dawać kasę z powrotem !!! Szajs, szmira, gówno słabsze od słabszego przeciętniaka, CHAAAAAAŁA, "dno nad dnem" (to zapewne poziom nieco wyższy od dna), żenada... Same sceny komputerowe - niedopuszczalne w bajce, wyraźnie psują całość, a można było przecież odziać Serkisa w futro z norek, realizm wzrósłby od razu a co za tym idzie także poziom filmu. Piękne ujęcia na palcach jednej ręki można zliczyć... Aż boję się zapytać - ile Ty masz palców ?