PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110751}
6,5 149 tys. ocen
6,5 10 1 148578
6,2 38 krytyków
King Kong
powrót do forum filmu King Kong

Zasiedlismy z zona do ogladania , zona wielka milosniczka King-Konga , z poczatku klimatycznie Adrien Brody itd ,bezbarwna blondynka no ale jakos lecialo.Od momentu
wyladowania na wyspie bylo coraz gorzej ,zona od zmniesmaczenia odrywanymi rekami i rozbijanymi na miazge glowami coraz czesciej odwracala glowe.Ja jeszcze jakos na sile
ogladalem.Sam King Kong przerazajacy ,z klimatu milej zakochanej malpki nic nie zostalo.Ot Wielka gigantyczna malpa ktora cudem nie urwala kobiecie rak i nog.
Sceny z dinozaurami jednak byly lepsze w Jurassik Parku a na pewno lepiej umotywowane.Scene z atakiem cut duzej jaszczurki na blondi przebolalem , ale moment w ktorym na
jej twarz zaczela sie opuszczac tak na oko z metrowa i wazaca z 50 kg wija ...bleee ja tez nie dalem rady i wylaczylem film.To tyle.

ocenił(a) film na 8
Bratis

Bo to dzika małpa, która musiała codziennie walczyć o przetrwanie na wyspie. Nie mogła być miła. Ale piękna powoli pokonała bestię i została twoja ukochana małpka.

ocenił(a) film na 1
Lu106

moja na pewno nie .Zalowalem ze zaczalem ogladac ten flim.Jednak wersja z wczesniejsza była duzo lepsza.

ocenił(a) film na 8
Bratis

A możesz podać jakieś przykłady dla czego nowa wersja ci się tak bardzo nie podoba ?

użytkownik usunięty
Bratis

i nie było tam przypadkiem w oryginale walki z t-rexem? ;) nie każdy film może być bajką dla dzieci i czasem troszkę flaczków na ekranie musi się pojawić.

ocenił(a) film na 7
Bratis

Jak można ocenić taki film na 1/10? Rozumiem, że się nie podobał, to daje 3... ale dając 1 zaniżasz przesadnie ocenę temu filmowi, ale zapomniałem, że na filmwebie wysyp trolli.

Bratis

żeby dać nawet naprawdę słabemu filmowi 1/10 to to już świadczy . Moim zdaniem King Kong spokojnie zasłużył na 6/10 lub 7/10. A jak ktoś dał mu 1/10 no to porostu gimbus bez gustu.

ocenił(a) film na 8
Bratis

każdy ma swój gust king kong mi akurat do gustu przypadł jestem wrażliwym człowiekiem na końcówce od razu chciało mi się płakać więc 1 dla tego filmu to zdecydowanie niska ocena to jak dać dwugłowemu rekinowi 10/10

ocenił(a) film na 7
radas1998

Dokładnie! No i Peter Jackson naprawdę fajnie wyreżyserował ten film.

ocenił(a) film na 8
AlexAshtray

Ale jak na 2005 to efekty są bardzo dobre no i Peter Jackson głównie znam go z Władcy Pierścieni :)