K*rwa ja sie pytam za co taka ocena??? Za co ??? Film totalnie nudny... Mało akcji a przede wszystkim przytłaczający klimat który nie trzyma w napięciu....
no niewiem co jeszcze złego o tym filmie powiedzieć... Normalnym ludziom naprawdę odradzam obejrzenia tego filmu???? Albo raczej MEGA GNIOTA !!! :/
Dotrwałem do końca z czego mogę powiedzieć że daje mu 2 za końcówkę...
Bo była nawet znośna ;]
pozdrawiam ;]
Ja tez nie rozumiem czemu ocena tego znakomitego filmu jest taka niska.
Wystarczy wczuć się w sytuację kobiety zmuszanej do zabijania i film trzyma w napięciu.
Jak nie ma broni maszynowej i wypruwania flaków to film jest nudny. Niestety, nie wszyscy są wstanie zrozumieć film i jego przesłanie...
No i jeszcze takie komentarze wulgarne zostawiają.... ale myśle że autora postu ten film jednak ruszył... inaczej skąd te nerwy ? :)
tylko nie chce się przyznać :-)
Hehe, bardzo możliwe, chyba, że po prostu nie zrozumiał filmu i stąd to rozgoryczenie ;)
Myślę że zrozumienie tego filmu nie jest aż takie trudne.... wystarczy trochę empatii...
Film jest znakomity, jest cos jeszcze w takim klimacie oprocz Leona,Nikity czy wlasnie Gali? Wstyd mi przyznac, ale dopiero teraz to ogladnalem..
W przeciwieństwie do twojego gimnazjalnego komentarza, film nie jest "denny i nudny". Jest znakomity.
marnego gustu drogi Wojtusiu, to możesz sam sobie pogratulować, a ja się do gratulacji uprzejmie przyłączam.
ja tobie gratuluje, ale raczej braku kreatywnosci. skopiowac czyjes slowa i dodac belkot- bezcenne
Nie oceniaj proszę tak krytycznie swoich wypowiedzi. Fakt , że są "denne i nudne", ale to nie powód ,żeby tak się załamywać. Bądż mężczyzną.
krytyka dotyczy twoich wypowiedzi, ale jak widac- z inteligencja ci nie po drodze. i nie tylko z tym.
Wojtusiu, intelgencja to nawet jakby ci wskoczyła na plecy i dusić zaczeła to byś nie wiedzial o co chodzi. Wracaj na trzepak do kolegów i nie wygłupiaj sie więcej.
film jest całkiem całkiem do znakomitości to mu trochę brakuje, ale warto pochwalić Elinor za wspaniałą rolę. Film jest naprawdę ciekawy i warto wspomnieć jeszcze jedną rzecz: są momenty, sceny w tym filmie które spełniają wymogi kina na bardzo wysokim poziomie. Jest tych scen kilka ale fakt, że występują jest niezaprzeczalny. Dlatego nie 6 tylko 7/10
Należy rozróżniać film typowo "sensacyjny" od filmu typowo psychologicznego (z wątkami sensacyjnymi). Jeśli coś jest dla Ciebie zawiłe i skomplikowane (a tym samym widać dla Ciebie głupie, denne i żałosne), to znaczy, że nie rozumiesz tego i nie jest to film dla Ciebie. Zobacz np. na filmy z Jodie Foster - sensacja? W wielu przypadkach tak to opisują (błędnie), ale to film czysto psychologiczny.
Mnie ten film zmiażdżył. Szkoda że dopiero teraz go trafiłem . To nie jest film typu nikita lub inna super baba tylko coś o wiele głębszego . A facet który bije kobiete nie jest już facetem.
heh jak można zabijać 2 lata i nie być profesjonalista w zabijaniu ludzi?
końcowa scena: nawet nie wiedziała ile ma naboi w magazynku, pomijając to że najpierw strzelała w nogę aby później strzelić w łeb i stracić 2 naboje. Film całkiem znośny, niestety niezbyt spójny, no i końcówka zawodzi.