PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645524}

Klip

2012
5,1 5,8 tys. ocen
5,1 10 1 5793
4,6 11 krytyków
Klip
powrót do forum filmu Klip

stacja wyemituje "Klip", 26.09 o godz. 23.

guliver_filmweb

ale kino+ pokazuje takie filmy gdzie są typko penisy natomiast jeszcze nie widziałem aby byli odważni i pokazali film gdzie byłaby pokazana tylko cipka. Prawdopodobnie same kobiety tam rządzą.

ocenił(a) film na 4
senaton

to chyba nie oglądał-eś/aś uważnie tego filmu :-)

Mr_mokrego_pampersa

Zbliżenie na krocze dziewczyny to nic, bo i tak majtki zasłaniały.

ocenił(a) film na 4
senaton

chodzi mi o ten moment kiedy ona przychodzi do niego i mówi: "pokazać ci coś?" po czym kładzie komórkę z nagranym klipem i koleś szybko przerywa grę i zaczyna się masturbować...

Mr_mokrego_pampersa

A po co męską masturbację w filmach pokazywać, takie sceny tylko denerwują

ocenił(a) film na 4
senaton

No wiesz, ten film robiła kobieta no i dla kobiet może to być ciekawe :-)

Mr_mokrego_pampersa

Ja czekam na film dla mężczyzn gdzie będzie zbliżenie na wargi sromowe. Tylko chyba wtedy taka scena zostanie zbombardowana i wycięta po apelu jakiś kobiet...

ocenił(a) film na 7
senaton

Niekoniecznie; "Antychryst", "Milczenie Lorny", "4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni", a wiadomo że musiało być tego zdecydowanie więcej bo piszę tylko te które sam obejrzałem na tej stacji.

użytkownik usunięty
senaton

Nie oglądałam aż tak uważnie, ale w scenie oralnej odniosłam wrażenie, ze pokazany penis jest sztuczny. Coś jak w ''Nic śmiesznego''.

ocenił(a) film na 9
guliver_filmweb

dlaczego wszyscy się skupiają na elementach seksualnych?? najważniejsze jest rola komórki i wszystkiego co się dzieje wokoło.

ocenił(a) film na 7
skywoker84

Bo to najbardziej rzuca się w oczy i decyduje o kontrowersyjności tego filmu. Ale zgadzam się, film zdecydowanie posiada drugie dno.