Wygląda, jakby rzeczywiscie tylko poprawiał koszulę po wywiadzie - widzicie w jego zachowaniu cos niestosownego?
Raczej nie chodzi się z dziennikarzami-dziennikarkami do sypialni w trakcie wywiadu.
Mi to wyglądało trochę na coś inego. Położył się na łóżku i mieszał w gaciach jakby chciał coś wyciągnąć z nich. Koszulę lepiej się poprawia na stojąco, wiem z doświadczenia.
ktoz go wie ale fakt faktem jest ze Tutar z nim flirtowala i dotykala w kolanko ,wiec jak mialoby byc to odebrane? (mowie to jako kobieta i feministka zeby nie bylo;))
Tak, widzę. Chciał od niej numer i głaskał ją po biodrze. Jednak z drugiej strony - ona z nim flirtowała, dotykała go i komplementowała, więc dlaczego miałby nie skorzystać?
Ja nie wierzę, że przeczytałem co przeczytałem. Widać kultura gwałtu w Polsce ciągle w sile.
Czyli wg Ciebie seks po tym gdy kobieta flirtuje i zaprasza, to zawsze gwałt? To co napisałeś jest bez sensu.
Czyli według ciebie gdy kobieta flirtuje to od razu prosi się żeby ją wyruchać? I głupio byłoby nie skorzystać?
Jeśli ona chce seksu - tak, głupio byłoby nie skorzystać. I mówię to jako kobieta.
Przerażające jest to co piszesz. Ta kobieta w zadnym momencie nie powiedziała, że chce seksu. To o czym ty mówisz to klasyczny gwałt kiedy to oprawca tłumaczy się, że został sprowokowany zachowaniem bądź wyglądem.
Jest coś takiego jak kontekst sytuacji - jak kobieta zalotnie zaprasza faceta do pokoju , łapie go za kolanko etc. no to raczej oczywiste czego chce - nie popadajmy w szaleństwo, nikt normalny nie poprosi drugiej osoby o pisemną zgodę na seks XD
Tutaj macie bardzo ładne wytłumaczenie, jak twórcy zmanipulowali sceną, by wyglądała na to na co wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=3TCs3o323Bk&t=1s