PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862168}

Kolejny film o Boracie

Borat Subsequent Moviefilm
2020
6,1 26 tys. ocen
6,1 10 1 26295
6,2 47 krytyków
Kolejny film o Boracie
powrót do forum filmu Kolejny film o Boracie

Wygląda, jakby rzeczywiscie tylko poprawiał koszulę po wywiadzie - widzicie w jego zachowaniu cos niestosownego?

ocenił(a) film na 8
Strider_

Raczej nie chodzi się z dziennikarzami-dziennikarkami do sypialni w trakcie wywiadu.

ocenił(a) film na 7
Strider_

A numer telefonu poprosił, bo oczywiście liczył na kolejny wywiad ;)

ocenił(a) film na 8
lew890

Dokładnie. I jeszcze adres, o ile sobie dobrze przypominam :-)

ocenił(a) film na 7
Strider_

nie no, skądże xD

ocenił(a) film na 9
Strider_

Cóż, jesteśmy tylko ludźmi ;P

Strider_

Mi to wyglądało trochę na coś inego. Położył się na łóżku i mieszał w gaciach jakby chciał coś wyciągnąć z nich. Koszulę lepiej się poprawia na stojąco, wiem z doświadczenia.

ocenił(a) film na 6
Strider_

ktoz go wie ale fakt faktem jest ze Tutar z nim flirtowala i dotykala w kolanko ,wiec jak mialoby byc to odebrane? (mowie to jako kobieta i feministka zeby nie bylo;))

ocenił(a) film na 7
Strider_

Tak, widzę. Chciał od niej numer i głaskał ją po biodrze. Jednak z drugiej strony - ona z nim flirtowała, dotykała go i komplementowała, więc dlaczego miałby nie skorzystać?

ocenił(a) film na 5
Sighma

Ja nie wierzę, że przeczytałem co przeczytałem. Widać kultura gwałtu w Polsce ciągle w sile.

ocenił(a) film na 7
Niskobudzetowy

Czyli wg Ciebie seks po tym gdy kobieta flirtuje i zaprasza, to zawsze gwałt? To co napisałeś jest bez sensu.

ocenił(a) film na 5
Sighma

Czyli według ciebie gdy kobieta flirtuje to od razu prosi się żeby ją wyruchać? I głupio byłoby nie skorzystać?

ocenił(a) film na 7
Niskobudzetowy

Jeśli ona chce seksu - tak, głupio byłoby nie skorzystać. I mówię to jako kobieta.

ocenił(a) film na 5
Sighma

Przerażające jest to co piszesz. Ta kobieta w zadnym momencie nie powiedziała, że chce seksu. To o czym ty mówisz to klasyczny gwałt kiedy to oprawca tłumaczy się, że został sprowokowany zachowaniem bądź wyglądem.

ocenił(a) film na 9
Niskobudzetowy

Jest coś takiego jak kontekst sytuacji - jak kobieta zalotnie zaprasza faceta do pokoju , łapie go za kolanko etc. no to raczej oczywiste czego chce - nie popadajmy w szaleństwo, nikt normalny nie poprosi drugiej osoby o pisemną zgodę na seks XD

ocenił(a) film na 5
dezertx

Szkoda dyskutować.

Strider_

Tutaj macie bardzo ładne wytłumaczenie, jak twórcy zmanipulowali sceną, by wyglądała na to na co wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=3TCs3o323Bk&t=1s

ocenił(a) film na 8
Kysio_2

Nie do konca...https://www.youtube.com/watch?v=05HNhZRMO00